Τρίτη 28 Ιουλίου 2009

Ανακοίνωση Εμπορικού Συλλόγου Θήβας



Ο πρόεδρος και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Θηβών ενημερώνουν ότι στις 20/7/09 στο παράρτημα της Ε.Β.Ε. στη Θήβα Δίρκης 20 πραγματοποιήθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Αττικής Ομόρων Νομών & Νήσων Αιγαίου υπό την Προεδρία του κ. Δημήτρη Αρμενάκη ως πρόεδρου της Ομοσπονδίας.
Στο συμβούλιο μετείχαν εκτός από το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Θηβών ο Πρόεδρος του Ε.Β.Ε. κ. Π. Αγνιάδης ο επίτιμος Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θηβών κ. Α. Γιαννόπουλος, ο πρώην Πρόεδρος κ. Ε. Μαυράκης, ο τ. Αντιπρόεδρος Κ. Γκέλης αλλά και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ε. Μαμμής.
Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τον Εμπορικό κόσμο όπως το παραεμπόριο, τα πολυκαταστήματα, οι εκπτώσεις – προσφορές, οι μετανάστες αλλά και ζητήματα που αφορούν τον Ο.Α.Ε.Ε.
Η Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Θηβών ευχαριστεί όσους παραβρέθηκαν και με τις τοποθετήσεις τους βοήθησαν στην προσπάθεια που γίνεται για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις.
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

φωτογραφικό υλικό χρειάζεται!