Δευτέρα 27 Ιουλίου 2009

REAL NEWS: "Υποψήφια ξανά η Άρια Αγάτσα"



Η έγκριτη εφημερίδα του Νίκου Χατζηνικολάου "Real News" είχε αφιέρωμα στα νέα πρόσωπα της πολιτικής αναφέροντας πώς η Αρια Αγάτσα θα είναι πάλι υποψήφια βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ στο Νομό Βοιωτίας.
Η εφημερίδα χαρακτηριστικά αναφέρει"Στη Βοιωτία δεν το βάζει κάτω η δημοσιογράφος Αρια Αγάτσα και θα είναι και πάλι υποψήφια παρόλο που οι κακές γλώσσες έλεγαν ότι ο θείος της,πρώην Υπουργός Αλέκος Ακριβάκης ,δεν τη στήριξε".

29 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΈΛΑ ΣΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ Ή ΕΛΑ ΣΤΟΝ ΘΕΙΟ;;;

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ...

Ανώνυμος είπε...

Θα γίνουν πάλι 108 σχόλια χωρίς καμία σημασία και όφελος για τον τόπο!

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΝΟ:
ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΚΑΤΑΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΌ ΤΗΝ REAL NEWS, ή ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ;

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΔΕΙΣ ΚΑΡΑΒΙ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ.....

Ανώνυμος είπε...

re kopsimo oloi !!!
a sto kalo epitelous !
opoios exei gnwsto dhmosografisko se kathe efhmerida pasarei to onoma tou
mia o enas mia o allos, mia o parallos

ELEOS !!!

Ανώνυμος είπε...

Άσε τα σχόλια και έλα πάνω που έχουμε δουλειά...

Ανώνυμος είπε...

ο ακριβάκης δεν την στηριξε;
ποιος την εβαλε στην ΕΡΤ;
ποιος την εκανε νομαρχιακη συμβουλο και αντινομαρχη;
ποιος την πηρε συμβουλο (εμισθη) στο υπουργείο του όταν ηταν υπουργος;
ποιος την γνωρισε σε τοσο κοσμο;
ποιος την ηξερε μωρέ;
αυτη τι έκανε γι αυτόν;
αχαριστη.

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν αυτό το χάλι με τους υποψήφιους Μαυρογιαλούρους του ΠΑΣΟΚ στην Βοιωτία θα με αναγκάσει να ψηφίσω ασταύρωτο! Επιτέλους κάποιος να τους ΜΑΖΕΨΕΙ !!! Διαφορετικά θα εύχομαι να κερδίσει παλι η ΝΔ για να εξαφανιστούν απο το προσκήνιο οι πολιτευτές της πλάκας.

Ανώνυμος είπε...

οσο γραφετε της δινετε αξια. αγνοηστε την.

Ανώνυμος είπε...

μαζευτε τους ολους και αφηστε τον βουλευτη να κανει κουμαντο.
μονο αυτος εχει το δικαιωμα.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΧΑΜΠΑΡΙ. ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΩΝ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΣ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΘΗΒΑΙΟΥΣ.ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΤΟΓΙΑΣ; ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΒΟΙΩΤΙΑ;

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΑΡΙΑ ΑΝΤ ΑΥΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Κάτι σαν "μπάρμπας στην Κορώνη" το δημοσίευμα της Άριας. Ούτε η ίδια να το έγραψε! Λέτε να έγινε έτσι; Ε, της δουλειάς είναι κάτι ξέρει παραπάνω

Ανώνυμος είπε...

Η νομαρχιακή βρίσκεται σε παρατεταμένες διακοπές ή κάνω λάθος ?

Ανώνυμος είπε...

Όποιος διαβάζει τα άρθρα, τις ειδήσεις και ως επί των πλείστων τα σχόλια, εύλογα μπορεί να του δημιουργηθεί το ερώτημα:μα γιατί όταν γράφουν για την αγάτσα, την τσόνογλου, τον βαγιάκο, υπάρχουν τόσα σχόλια, που πολλές φορές ξεπερνούν τα όρια της ηθικής και επιεικώς μόνο χυδαία μπορούν να χαρακτηρισθούν και όταν ένα δημοσίευμα , αφορά τον βουλευτή, Βασίλη Τόγια, τα σχόλια είναι σχεδόν ανύπαρκτα;
Γιατί όταν ένα δημοσίευμα αφορά τον χώρο της ΝΔ δεν υπάρχει κανένα σχόλιο;
Και δεν αναφέρομαι στο thiva press αλλά σε όλα το blog του νομού.
κ Βουλευτά, μήπως είναι καιρός να μαζέψετε τους αλητήριους που έχετε στο επιτελείο σας; Διότι τα παιδάκια θεωρούν πολύ μεγάλη εξυπνάδα να διασύρουν την προσωπική και επαγγελματική ζωή του οποιοδήποτε και ακόμη περισσότερο να διατυμπανίζουν με υπερηφάνεια το γεγονός ότι είναι και οι συντάκτες των σχολίων.
Ξέρετε η Βοιωτία είναι ένας μικρός χώρος, η Λιβαδειά και Θήβα επίσης, πόσο μάλλον το “ΠΛΑΖΑ ΚΑΦΕ» στην Θήβα και το DOLCE KΑΦΕ στην Λιβαδειά.
Και επίσης θα είναι καλό να τους συνιστούσατε ότι το ποτό θέλει ρέγουλα και όταν πίνουμε πρέπει να το «φυσάμε» και όχι να κελαηδάμε.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΝΥΜΗ 2:59 ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΗ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΣΟΒΑΡΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ME THN ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ? Η ΚΑΚΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΡΦΩΝΕΣΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΚΙΕΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΕΚΤΟΝΩΣΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

Καλά δεν εχετε καταλαβει οτι τα σχόλια όλοι τα κοιταζουν για πλακα? Η μηπως υπάρχει η εντύπωση ότι θα αναλυθούν απο την επιτροπη επιλογής υποψηφίων? Αυτοι που τα βλέπουν σοβαρά θα πρέπει να μην ξοδευουν τον ελευθερο χρονο τους στα blogs

Ανώνυμος είπε...

Ego exo aporia pou ton briskoun to xrono kai grafoun tosa polla sxolia.Kai stis diakopes me to psifodeltio tou pasok asxolountai

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΤΕ ΚΑΤΕΙΧΑ ΚΑΜΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΘΕΣΗ, ΟΥΤΕ ΕΠΙΔΙΩΞΑ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΕΠΙΔΙΩΞΩ. ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΤΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ. ΑΝ ΕΣΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΒΟΗΘΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΥΤΟΊ . ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΔΑ ΝΑ ΣΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ BLOG ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ κ. ΜΑΝΑΡΑ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΚΑΙ ΜΙΣΗ. ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΟΡΙΟ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΓΝΟΕΙΣ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΝΟΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΌΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΥΓΑ ΜΥΓΙΑΖΕΤΑΙ. ΜΑΛΛΟΝ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΗ.

Ανώνυμος είπε...

AN DEN KANΩ ΛΑΘΟΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΤΗΣ REAL NEWS ΚΑΙ ΜΕ ΦΩΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΤΑΝ ΣΕ ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΟΠΩΣ ΝΑΝΤΙΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΑΝΝΑ ΡΟΚΟΦΥΛΛΟΥ Κ.Λ.Π.ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΙΩΤΙΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ κ.ΑΓΑΤΣΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ειναι γεγονος οτι τελευταία η κ Αγάτσα έχει πιάσει κορυφή κάτι που ενοχλεί σήμερα όλους του γνωστούς αλλά και τον κ βουλευτή και αντιδρά με όλο το επιτελείο του εναντίον της.
Έφτασαν στο σημείο να δημοσιεύσουν σε τοπική εφημερίδα σχόλια για τα δελτία τύπου των εν δυνάμει βουλευτών οτι τάχα δεν έχουν το δικαίωμα να βγάζουν δελτία τύπου και μόνο ο βουλευτής το έχει.
Ένα προβοκατόρικο άρθρο που προσπαθεί να μηδενίσει, να απαξιώσει, να φιμώσει στελέχη του πασοκ που είναι εν δυνάμει βουλευτές, μέλη του Εθνικού Συμβουλίου, αιρετοί της νομαρχιακής και τοπικής αυτοδιοίκησης, απλοί πολίτες - μέλη της παράταξης που έχουν το δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασης.
Κατά τον συντάκτη του άρθρου η ελευθερία του λογου οταν έρχεται σε αντίθεση με τα προσωπικά συμφέροντα του βουλευτή δεν πρέπει να υπάρχει.
Δυστυχώς όλα αυτά για να αφήσουν ελεύθερο το πεδίο στον βουλευτή μας λές και ο Νομός του ανήκει και είναι τσιφλίκι του.
Η έλλειψη στον Νομό του βουλευτή είναι φανερή και αυτά τα παιδάκια στο γραφείο του δεν μπορούν να τον αντικαταστήσουν παρά μόνο να λασπολογούν απέναντι της Αριας σήμερα που είδαν με τα μάτια τους οτι με τα δελτία τύπου και την δραστηριότητά της έχει αντικαταστήσει την ανυπαρξία του και είναι η μόνη που βγάζει το πασοκ ασπροπρόσωπο.
Αρια προχώρα και μην τους ακους.
Ειναι αξιολύπητοι.

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλε καλά τα λες για να μπαίνουν τα πράγματα στην θέση τους

Ανώνυμος είπε...

κατι τύπισες σαν την άρια ο τόγιας τις έχει για πρωινό. Ηρεμήστε θηβαίοι

Ανώνυμος είπε...

κομματάκι δύσκολο το βλέπω αφού για να φαει πρωινό πρέπει πρώτα να ξυπνήσει.

Ανώνυμος είπε...

ορτινάτσες
αν πιστεύετε οτι ο ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΈΝΟΣ σας (δική σας έκφραση) βρίσκεται στην κορυφή γιατί βρίζετε τους πρωην υποψηφίους συνεχώς; τι φοβάστε;
αυτή η ενέργεια αποτελεί ένδειξη πανικού και σε βάρος του πρεστις του δικού σας.
τόσο μυαλό έχετε και εσείς και αυτός.
δυστυχώς για εσάς τα ονόματά σας είναι γνωστά αφού εσείς οι ίδιοι διατυμπανίζετε τα κατορθώματά σας στην πιάτσα, αλλά κανένας δεν σας είπε τις επιπτώσεις για την καριέρα και την μελλοντική σας ζωή.
όταν γίνουν γνωστά τα στοιχεία σας στο ευρύ κοινο η κατακραυγη του κόσμου θα είναι η καταστροφή σας.
ΝΑ ΜΕ ΘΥΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΆΖΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΈΙΑ ΤΟΥ ΛΑΣΠΟΛΟΓΩΝΤΣ ΕΝΤΙΜΑ ΠΡΟΣΩΠΑ, ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ.
ΗΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ. ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΑΦΉΚΑΤΕ.


Γιώργος Λουκάς.

Ανώνυμος είπε...

H Θηβα εχει όμορφες η Λιβαδειά αφράτες και τα blogs τους καημούς τους!! Καλά λεει ο άλλος για ανεμόμυλους και γλειφιτζούρια

Ανώνυμος είπε...

Καποια ανωνυμη-επωνυμη δεν διαιουται δια να ομιλει.Ηταν πολλα χρονια στο γραφειο του πατερα της νυν ανταγφωνιστρια της ο οποιος τη βοηθησε πολυ και στη συνεχεια πηγε στον ξαδερφο της ανταγωνιστριας ο οποιος και αν τη βοηθησε...καλα θα κανει αφου εκανε τηδουλιτσα τηςνα μη μιλαει κι απο πανω...

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΤΑ STAGE TI EGINE;