Κυριακή 2 Αυγούστου 2009

Χωρίς προβλήματα η έξοδος των αδειούχων του Αυγούστου



Κανονικά διεξάγεται η κυκλοφορία στο εθνικό οδικό δίκτυο Αθήνας-Λαμίας παρά το γεγονός ότι η κίνηση είναι αυξημένη.Τόσο χθες όσο και σήμερα η Τροχαία έχει κάνει παρεμβάσεις σε όλα τα κρίσιμα σημεία όπου εξελίσσονται τα έργα και σε αρκετές περιπτώσεις κάνει εκτροπή της κυκλοφορίας ιδιαίτερα στο τμήμα της Θήβας και της Υλίκης.
Χωρίς προβλήματα διεξάγεται η κυκλοφορία και από το 120 έως το 135 χλμ της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας από τον κόμβο του Μαρτίνου μέχρι τα διόδια της Τραγάνας, αφού η Τροχαία έκανε παρεμβάσεις για να εξασφαλίσει μια ακόμη λωρίδα κυκλοφορίας στην άνοδο προς Λαμία, όπου εξελίσσονται έργα.
Μέτρα έχουν ληφθεί και στο κρίσιμο τμήμα από το 207-ο έως το 211-ο χιλιόμετρο στον κόμβο της Λαμίας όπου το πλάτος της εθνικής οδού μειώνεται από δύο λωρίδες σε κάθε ρεύμα σε μία. Στο συγκεκριμένο σημείο τόσο χθες το απόγευμα όσο και σήμερα το πρωί παρατηρείται μια μείωση της ταχύτητας με μικρή ανάσχεση χωρίς όμως να υπάρχει ακινητοποίηση των αυτοκινήτων. Το ίδιο συμβαίνει και από το 217-ο χλμ της εθνικής οδού λίγο πριν τη Στυλίδα, έως το 240-ο χλμ στην περιοχή του κόμβου των Ράχεων.
Ουρές που ξεπερνούσαν τα 5 χιλιόμετρα είχαν σχηματιστεί το πρωί στο πορθμείο της Αρκίτσας, από τα αυτοκίνητα που κινούνταν προς τη Βόρεια Εύβοια. Εκατοντάδες αυτοκίνητα περίμεναν για περισσότερο από δύο ώρες να επιβιβαστούν στα φεριμπότ για να μετακινηθούν από την Αρκίτσα στην Αιδηψό παρά το γεγονός ότι το λιμεναρχείο έχει πυκνώσει τα δρομολόγια Αρκίτσας-Αιδηψού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: