Δευτέρα 24 Αυγούστου 2009

Ελλάδα μόνο η Αθήνα!



Μόνο χθές το απόγευμα "ξύπνησε" η Κυβέρνηση αλλά και τα κανάλια της Αθήνας που συνειδητοποίησαν εντελώς ξαφνικά ότι πολύ δύσκολη είναι και η κατάσταση με την πυρκαγιά στον Κιθαιρώνα. 3 ημέρες έλεγαν στις δηλώσεις τους ότι "πρώτος στόχος είναι η διαφύλαξη της ανθρώπινης ζωής και της περιουσίας".
Λες και στην Βοιωτία δεν κινδύνευσαν ζωές και δεν κάηκαν περιουσίες! Κατανοούμε τον πόνο όλων των ανθρώπων που είδαν τα σπίτια τους να καίγονται αλλά πολύ απλά μπορεί να ρωτήσει κάποιος "τα σπίτια της Αττικής είναι πολυτιμότερα απο αυτά της περιοχής του Δήμου Πλαταιών; Οι ζωές των κατοίκων του Δήμου Πλαταιών είναι ασήμαντες μπροστά στις ζωές των κατοίκων της Αττικής;".
Η φωτιά εκδηλώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου και μέχρι χθες μόνο επίγειες δυνάμεις έδιναν την μάχη με τις πύρινες φλόγες.
Μόλις όμως η φωτιά άγγιξε τα σύνορα Βοιωτίας-Αττικής "ξύπνησε" η Κυβέρνηση και έστειλε 5 ελικόπτερα σήμερα το πρωί για να την σβήσουν.
Ακόμη και τα κανάλια της Αθήνας δεν χαμπάριασαν ότι η φωτιά στη Βοιωτία είναι μεγάλη!
Μόλις όμως η φωτιά άγγιξε τα σύνορα Βοιωτίας-Αττικής "ξύπνησαν" και αυτά και άρχισαν να κάνουν αναφορές στα δελτία τους.
Τελικά Ελλάδα είναι μόνο η Αθήνα;;

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αθάνατη αθηνοκεντρική υδροκέφαλη ξεφτίλα.
Τηλεφωνικές επικοινωνίες καναλιών με Δημάρχους Βιλίων και Αλεποχωρίου.
Η Βοιωτία είναι δεύτερης κατηγορίας.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΙ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΚΗΣ Ο ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ Ο ΜΠΙΛΗΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΚΥΡΙΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΤΙ...Α..ΞΕΧΑΣΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΑΝΤΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ

ΛΙΒΑΣΟΣΤΡΑ ΑΓ,ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΛΑΜΑΚΙ ΟΛΑ ΣΤΑΧΤΗ είπε...

ΛΑΕ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ [ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΔΩΣΕΙΣ ΠΑΛΙ ? ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΑΝ ΣΟΥ ΓΥΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΟΤΑΝ ΚΑΙΓΟΝΤΑΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΦΕΥΓΑΝΕ ΜΕ ΒΑΡΚΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΛΙΒΑΔΟΣΤΡΑΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙ ΟΟΤΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΤΩΝ ΧΩΡΙΩΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΜΕΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ 4 ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΟΥ ΠΟΡΤΟ ΓΕΡΜΕΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ Π.Υ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ "ΤΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΣΕΝΑ; Η ΦΩΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΒΟΙΩΤΙΑ".
ΤΟ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟ ALTER!

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΙ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΚΗΣ Ο ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ Ο ΜΠΙΛΗΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΚΥΡΙΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΤΙ...Α..ΞΕΧΑΣΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΑΝΤΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΡΟΜΟ ΡΕ ΔΡΟΜΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΣ TV ΕΙΣΤΕ