Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2009

Ησαϊα χόρευε....


Τον χορό του Ησαϊα...χόρεψε το Σάββατο ο Άκης Βαγιάκος με την αγαπημένη του Ιωάννα Τασούλα που έγινε το Σάββατο στον Μητροπολιτικό ναό της Λιβαδειάς χοροστατούντος του μητροπολίτη κ.κ. Γεώργιου.
Πολύς ήταν ο κόσμος που ακολούθησε τους νεόνυμφους στην χαρούμενη αυτή στιγμή νέου ξεκινήματος στην ζωή τους.
Εμείς τους ευχόμαστε...βίον ανθόσπαρτον!




Παραθέτουμε και ένα δημοσίευμα απο το Έθνος.
Ο... πράσινος
Ανάμεσα στα «φρέσκα» πρόσωπα των ψηφοδελτίων που μίλησαν στο «Εθνος της Κυριακής» για το ρίσκο που παίρνουν ήταν και ο ... νεόνυμφος υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στο Νομό μας κ. Ηρακλής – Ιωάννης (Άκης) Βαγιάκος, τον οποίο η εφημερίδα χαρακτήρισε ως «Ο... πράσινος». Για τον οικονομολόγο και μέλος του τομέα Οικονομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης κ. Βαγιάκο γράφει η χθεσινή εφημερίδα:
«Εισήλθε εις... γάμου κοινωνία μόλις χθες και στις 4 Οκτωβρίου ετοιμάζεται να μπει και στη Βουλή. Ο λόγος για τον Ακη (Ηρακλή-Ιωάννη) Βαγιάκο, υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ στη Βοιωτία, που παντρεύτηκε χθες την εκλεκτή της καρδιάς του. «Είχαμε κανονίσει τον γάμο από το Πάσχα, πριν ακόμη μάθουμε για εκλογές και... υποψηφιότητες. Οταν ανακοινώθηκαν τα ψηφοδέλτια τα προσκλητήρια είχαν μοιραστεί και ήταν αδύνατο να αναβάλουμε τον γάμο. Τίποτα όμως δεν θα ήταν εφικτό αν η νύφη δεν συμπαραστεκόταν στην προσπάθειά μου», δηλώνει ο κ. Βαγιάκος. Ο Ακης Βαγιάκος γεννήθηκε το 1973 στη Λιβαδειά και εργάζεται ως οικονομολόγος στο ΥΠΕΧΩΔΕ. «Ο νομός μας έχει ανάγκη την Πράσινη Ανάπτυξη γιατί μαστίζεται από έντονα περιβαλλοντικά προβλήματα. Με το σχέδιο του Γιώργου Παπανδρέου εξασφαλίζονται καλύτερο περιβάλλον, ποιότητα ζωής και αύξηση θέσεων εργασίας», μας λέει» καταλήγει το σχόλιο του Έθνους της Κυριακής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: