Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009

Συνάντηση Σ. Μανάρα-Μαυράκη με τον Δήμαρχο Θηβαίων


Συνάντηση με τον Δήμαρχο Θηβαίων Νικόλαο Σβίγγο είχε η Υποψήφια Βουλευτής της Ν.Δ και Σωτηρία Μανάρα-Μαυράκη για τα θέματα της Θήβας.
Συγκεκριμένα Ο Δήμαρχος Θηβαίων ενημέρωσε για τα προβλήματα της ανεργίας στον Δήμο, για την δυσλειτουργία των ελεγκτικών υπηρεσιών, που φρενάρουν σημαντικά θέματα καταβολής χρημάτων και για τις Αρμοδιότητες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης εν γένει.
Επίσης για το μείζον θέμα των Εργατικών Κατοικιών το οποίο είναι ήδη στο τελευταίο στάδιο της Υπογραφής έκδοσης της αδείας επισκευών.
Η κ Σωτηρία Μανάρα-Μαυράκη η οποία είναι Δικηγόρος του Συλλόγου των Ιδιοκτητών Εργατικών Κατοικιών, ανέφερε ότι το μείζον και χρονίζον θέμα των προβλημάτων των εργατικών κατοικιών έφτασε στο τέλος του με επιτυχία και είναι πλέον γεγονός η άδεια επισκευών και τακτοποιήσεως τυχόν προβληματικών κατασκευών στον χώρο αυτό που ανέκυψαν από κακοτεχνίες.
Η Ενημέρωση Υπήρξε άριστη και εποικοδομητική και η Υποψήφια Βουλευτής ευχαρίστησε τον Δήμαρχο και υποσχέθηκε ότι θα ασχολείται πάντοτε ενεργά με τα προβλήματα και τα θέματα της πόλης και της ευρύτερης περιοχής όπως και έχει κάνει μέχρι σήμερα.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπα???!! Τωρα Ξυπνησε η ΜΑΝΑΡΑ?

Ανώνυμος είπε...

ΕΠ ΣΙΩΠΗ !!!!!!!!! ΣΕΒΑΣΜΟΣ !!

Ανώνυμος είπε...

τουλαχιστον η Μαναρα δεν ειναι εκλογομαγειρας και πολιτικαντης.εχει μια διαδρομη και μια ιστορια στα κοινα της πολης συγκριτικα με κατι αλλουσ...