Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009

"Με όπλο το έργο μου και σημαία την εντιμότητα μου"


Δήλωση του υποψήφιου Βουλευτή Ευάγγελου Μπασιάκου

Στην κρίσιμη για τον τόπο εκλογική αναμέτρηση της 4-10-2009 θα κληθούμε να κρίνουμε το έργο που συντελέστηκε τα τελευταία 5,5 χρόνια και να συγκρίνουμε τις προτάσεις της Νέας Δημοκρατίας και των άλλων Πολιτικών Κομμάτων για την διακυβέρνηση των επόμενων ετών.
Είμαι βέβαιος ότι θα ξεχωρίσουν το έργο, η υπευθυνότητα, η αποτελεσματικότητα και η στελεχιακή υπεροχή της Νέας Δημοκρατίας.
Ο Πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής και όλοι δίπλα του θα συνεχίσουμε το δύσκολο μεν, αλλά αναγκαίο και χρήσιμο δρόμο των μεταρρυθμίσεων. Μέσα στα πλαίσια βέβαια της διεθνούς οικονομικής κρίσης, που πρέπει πάση θυσία να αντιμετωπίσουμε.
Είμαστε πραγματικά η αξιόπιστη επιλογή.
Κόντρα σε λαϊκισμούς, δημαγωγίες, συκοφαντίες και ανευθυνότητες που εκτοξεύονται με ιδιοτελή κίνητρα. Για να διαψευστούν οι κάθε λογής Κασσάνδρες.
Όλοι μαζί θα κινηθούμε, όπως και μέχρι τώρα, για το καλό του τόπου και της Βοιωτίας.
Το σημαντικό και μετρήσιμο έργο μας στη Βοιωτία αποτελεί το όπλο μας για την επιτυχία.
Με την ενεργό στήριξη του Κώστα Καραμανλή και των Βοιωτών, στους οποίους είμαι ευγνώμων, θα συνεχίσω την πολυετή προσπάθεια μου για το καλό της Βοιωτίας και των Βοιωτών.
Για ανάπτυξη και προκοπή.
Αλλά και για να επέλθει δικαίωση μου σε θέματα εντιμότητας μετά από τον ανηλεή και ύπουλο συκοφαντικό πόλεμο που καρτερικά δέχτηκα.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε Βαγγέλη, σύνελθε. Δε μιλούν για σχοινί στο σπίτι του κρεμασμένου. Για ποια εντιμότητα μιλάς; Για την εντιμότητα απέναντι στον κουμπάρο ή απέναντι στο λαό που σε έστειλε στη βουλή; Γιατί αν κατάλαβες τι έκανες με την υπογραφή σου, πρέπει να μπεις φυλακή. Αν δε το κατάλαβες είσαι επικίνδυνος για βουλευτής.
Λαϊκισμός είναι ο δικός σου, να εμφανίζεσαι ως αξιόπιστη επιλογή. Για ποιά ανάπτυξη μας μιλάς, όταν υποβαθμίζεις την πατρίδα σου, την περιοχή της Θήβας, και την ξεπουλάς στους βιομήχανους; Η πολυετής προσπάθειά σου θα συνεχιστεί στην πολιτκή ανυπαρξία. Πήγαινε να συμβουλευτείς τον Κατσιμπάρδη και τον Αποστολίδη για το περνάει ο καιρός τους...

Ανώνυμος είπε...

Το σωστό:" για το πώς περνάει ο καιρός τους". Και αν δε κατάλαβες για ποιά υπογραφή μιλάω, αναφέρομαι σ' αυτή του 2005, δηλ. για τα Βατοπεδινά.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΠΠΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΟΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΕΦΑΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ! ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΕΠΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΠΑΣΟΚ ΣΚΑΝΔΑΛΟΠΟΙΟΙ/ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΣΟΚΟΓΥΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΟΥΤΕ Ο ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ ΔΕΝ ΤΑ ΑΡΠΑΞΕ!!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ ΤΑ ΠΗΡΕ!Ο ΛΙΑΠΗΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕ?Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ?ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ Ο ΓΑΜΠΡΟΣ ΤΟΥ ΕΒΕΡΤ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Η ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΔΟΥ ΤΙ ΕΚΑΝΕ?ΓΙΑΤΙ Ο ΟΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ?ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ!ΠΑΝΤΩΣ ΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΔ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΨΗΦΙΣΤΕ ΓΙΑΝΝΑΚΗ!
Υ.Γ. ΕΧΩ ΕΝΑ ΚΟΥΒΑ ΝΕΡΟ ΤΟΝ ΠΟΥΛΑΜΕ?

Ανώνυμος είπε...

Βαγγελακη .Μαλλον την εβαψες!!! (Μαυρη)

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ ΘΥΜΑΣΤΕ ΒΡΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟ ΓΑΜΟ ΤΟΥ ? ΗΤΑΝ ΚΛΕΙΣΤΕΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΗΒΑ ΚΕΝΤΡΙΚΟΙ! ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΤΕΛ ΣΤΑ ΣΤΕΝΑ ΣΤΗΝ ΟΠΛΑΡΧ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜ !!!!!!!!!!! ΜΠΑΡΟΥΤΙ ΝΤΕ ........ ΜΠΑΡΟΥΤΙ

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΣ ΩΣ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ..ΖΗΤΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΚΟΥΚΙΑ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΕ ..ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΔΙΑΚΑΙΩΣΗ ΑΓΩΝΩΝ ΕΡΓΟΥ ΚΑΙ ΗΘΟΥΣ.ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΜΑΓΚΑΣ ΤΗΑ ΕΙΧΕΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΦΟΥ ΠΟΥΛΑΣ ΠΑΠΑΤΖΙΛΙΚΙΑ ΓΙΑ ΑΝΩΘΕΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΛΠ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΔΟΥΚΑΣ.ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΜΟΒ ΧΑΡΤΑΚΙ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΒΑΡΥ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΠΟΛΙΤΕΥΕΣΑΙ.Α ΝΑΙ ΞΕΧΑΣΑ ΟΤΙ ΦΤΑΕΙ Η ΜΕΓΑΙΡΑ Η ΑΔΕΡΦΗ ΣΟΘ Η ΜΑΡΙΩ ΚΑΙ Ο ΜΠΟΙΝΤΑΣ Ο ΣΑΠΙΟΣ ΔΙΑΥΘΥΝΤΗΣ.....ΝΤΡΟΠΗ ΑΠΛΑ.....

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΑΣΟΚΟΡΟΥΦΙΑΝΕ ΜΗΝ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΣΟΥ. ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙΣ ΜΑΘΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ , ΖΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΖΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ , ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΥΣΗ ΣΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ. ΜΕ ΟΤΙ ΜΑΤΙΑ ΕΧΕΙΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΛΛΑ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ . ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΕΙΤΣ ΟΤΑΝ Ο .... ΔΙΟΡΙΣΕ 3000 ΒΟΙΩΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΔΙΕΛΥΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΕΞΥΓΙΑΝΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ νεοδημοκράτη με όλο το σεβασμό στα πιστεύω σου, ξέρεις τι μου θυμίζεις;
Αυτούς που λένε: "Το κόμμα μας να είναι στην εξουσία και ας ψοφάμε απο την πείνα"!
Ο Καραμανλής δεν έκανε τίποτα. Εμείς οι εργαζόμενοι (εσύ μπορεί να δουλεύεις στο δημόσιο) του ιδιωτικού πήραμε τα αρ@@@@ια μας σε αυξήσεις!
26 εκατ. ευρω στις κωλοτράπεζες για να μας πίνουν το αίμα. Κάποιοι πλούτισαν σε βάρος μας. Εμείς φτύνουμε αίμα να τα βγάλουμε πέρα και ο Καραμανλής μιλά ακόμα για μηδενική ανοχή σε φαινόμενα διαφθοράς. Ούτε αυτό το είδαμε. Ακόμη και ο Βαγγέλης για λόγους ευθιξίας θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί. Δεν τον έκανε κανένας με το ζόρι Βουλευτή και να μας κοπανάει ότι έφαγε την μισή του περιουσία στα βουλευτιλίκια. Αυτά είναι πρωτάκουστα. Δική του επιλογή ήταν να γίνει βουλευτής. Εμείς που δεν έχουμε να πληρώσουμε τους λογαριασμούς τι σκατά να πούμε;
Ήρθε η ώρα ο Καραμανλής και η συνωμοταξία του να πάνε απο κει που ήρθαν.
Οχι άλλα ψέματα, όχι άλλη ειρωνεία.
Ο κόσμος το κατάλαβε πολύ καλά αυτό στην τσέπη του.
Μεγάλη θα ήταν η Νέα Δημοκρατία αν είχε κοιτάξει τον λαό και όχι να τον έγραφε στα τέτοια της.

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΨΗΦΟΦΟΡΕ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ. ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ Ο ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ. ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΩ. ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΑΣΟΚ, ΑΛΛΑ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΚΑΙ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΧΑΝΕΙ Η Ν.Δ. ΠΟΥ ΑΝΕΧΤΗΚΕ ΤΟΝ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟ ΤΟΝ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ ΤΟΝ ΠΑΥΛΙΔΗ ΚΛΠ. ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΣΙΑΚΟ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΑΛΑΤΕ. ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΛΑΔΩΘΗΚΕ. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ. ΑΛΛΟ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΑΛΛΟ. ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΠΑΣΟΚ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ. ΙΣΩΣ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΚΤΥΠΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΝΗ. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΛΙΑΝΗ ΥΠΕΦΕΡΕ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΚΤΥΠΗΜΑΤΑ.