Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2009

Σχολείο....αχούρι! Ντροπή κύριοι της εκπαίδευσης!


Άκρως επικίνδυνο για την ζωή των μαθητών και των καθηγητών είναι το κτίριο του ΕΠΑΛ και ΕΠΑΣ (πρώην τεχνική σχολή) στη Θήβα.
Η αναλγησία των αρμοδίων με την έλλειψη συντήρησης ή παρεμβάσεων κατάντησε το σχολικό συγκρότημα να μοιάζει με ετοιμόρροπη αποθήκη παρά με σχολείο και χώρο εκπαίδευσης.
Η κατάσταση είναι δραματική και ιδιαίτερα τις βροχερές ημέρες αφού τα ταβάνια στις αίθουσες, τα εργαστήρια και τους λοιπούς βοηθητικούς χώρους στάζουν και στην κυριολεξία για να μπορέσει να μείνει κανείς μέσα χρειάζεται αδιάβροχο ή ομπρέλα.
«Οι πρίζες στους τοίχους μοιάζουν περισσότερο με βρύσες αφού τα νερά της βροχής περνούν ακόμη και μέσα από τους ηλεκτρικούς πίνακες» μας είπε μαθητής ενώ παρόμοια είναι η εικόνα που είδαμε και στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων η οποία σήμερα θυμίζει ….πισίνα.
Τι κάνει η Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και η Νομαρχία Βοιωτίας και όλοι όσοι έχουν την ευθύνη της συντήρησης των σχολικών κτιρίων;
Τα γραφεία τους έτσι τα έχουν; Γιατί δεν ενδιαφέρονται να αποκαταστήσουν το κτίριο; Τα δικά τους παιδιά θα τα έστελναν σε αυτό το αχούρι;;; Ντροπή!!!!!!!

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κατάντια της εκπαίδευσης! Σαν τα μούτρα των διοικούντων

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΚΛΕΑΡΧΕ ΗΡΘΕ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΑΣ ΠΟΡΤΑ ΜΑΥΡΟ ΡΕ ΜΑΥΡΟ

Οργισμενος είπε...

Απο το 2005 εχουν εγκριθει τα χρηματα για την επισκευη!!!!
Ο Νομαρχης και οι Υπηρεσιες του ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ??? εαν ηταν στην Λιβαδεια μηπως θα το ειχαν φτιαξει ??
Και οχοι μον αυτοι αλλα και οι καριεριστες πιλιτικαντηδες -της Θηβας- δεν εχουν παρει τιποτα μυρουδια ? Στα Μλογκ τησ θηβας ολο και κατι εχει ξαναγραφτει αν θυμαμαι καλλα. Συγχαρητρια ποθ αναδειξατε το Θεμα.

Πρώην Μαθητής είπε...

Καλά ρε Οργισμένε, δεν έχεις καταλάβει οτι ο Νομάρχης είναι ανύπαρκτος ??
Ομως ξέρω οτι στο σχολείο ειχε πάει η Κα Τσόνογλου (μαλλον ειδε και απηλθε!!)
Το Αίσχος αυτο στο σχολείο το εχω ζήσει γιατι ημουν μαθητής.
Ομως δεν μας αφησαν να κανουμε καταληψη !(Η Διευθύντρια και κάποιοι καθηγητές του απογευματινού).Τοτε Ισως ξυπνούσε ο Νομάρχης απο τον βαθυ του υπνο.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΩΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΙΝΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΦΥΓΕ Ο Κος ΚΟΥΤΣΟΔΗΜΟΣ?ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΛΥΣΗ ΣΤΑ ΤΟΣΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Η ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ? ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΘΕΩΡΗΣΑΝ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΟΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΤΙς ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΑΝΩΤΕΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΜΕ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Κα ΤΣΟΝΟΓΛΟΥ ΦΕΤΟΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΕΠΙΣΚΕΙΦΘΕΙ ΕΓΩ ΤΙ ΘΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΤΑΝ ΨΗΦΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΣΑΝ ΝΟΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΟΥ?ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ?ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΝΟΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΟΤΑΝ ΠΗΡΑΤΕ ΤΑ 3.000.000 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΠΟΥ ΤΑ ΕΠΕΝΔΥΣΑΤΕ ΑΥΤΑ?

Ανώνυμος είπε...

ΣΒΙΓΓΟ-ΤΣΟΝΟΓΛΟΥ-ΜΠΑΣΙΑΚΟ-ΠΕΡΓΑΝΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΥΗΠΟΛΥΠΤΟΙ.... ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΣΤΕΛΝΑΤΕ ΣΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΧΟΙΡΟΣΤΑΣΙΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΤΕΧΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΘΗΒΑΣ?ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΙΣΧΥΝΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ.ΕΧΕΤΕ ΟΜΩΣ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ ΝΑ ΣΑς ΨΗΦΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΤΩΝ ΓΟΥΡΟΥΝΙΩΝ

Ανώνυμος είπε...

Ο Δημος εκανε καμια συντηρησ τα τελευταια 5 χρονια ???

Ανώνυμος είπε...

ο δημος τα λεφτα της συντηρησης τι τα εκανε;τα εφαγαν τα λαμογια;

Ανώνυμος είπε...

AYTOI ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΓΚΕΤΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ,Η ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΓΙΑ ΒΟΛΕΥΤΟΥΝ Η ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΛΕΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΔΙΠΛΕΣ ΘΕΣΕΙΣ. ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ??ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ.