Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

Αφιέρωμα στις Πέστροφες Ορχομενού από το site της Μυρσίνης Λαμπράκη


Περίπου στα τέλη της Άνοιξης και με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γυναικών Ορχομενού, η γνωστή γαστρονόμος Μυρσίνη Λαμπράκη επισκέφθηκε με την εκπομπή της «Μαγειρέματα» του ΣΚΑΪ τον Ορχομενό και αφιέρωσε το πρόγραμμά της σε τοπικές συνταγές και γεύσεις.
Με ξεναγό την Πρόεδρο και Δημοτική Σύμβουλο κα Μαίρη Ρουμάνη, ασφαλώς δεν παρέλειψε να επισκεφθεί και τα Ιχθυοτροφεία Πέστροφας στις Πηγές των Χαρίτων…!
Ένα πολύ όμορφο αφιέρωμα για τον Ορχομενό και τον Νομό μας που είδαμε στο Orchomenos-press, και μας άρεσε.
Να τρώμε και καμιά πέστροφα, έτσι;
Στο μεταξύ όπως μας πληροφορεί το orchomenos-press νέα ημερομηνία για απόψε, Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2009 όρισε ο Δήμος Ορχομενού για τη φετινή διοργάνωση της ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΠΕΣΤΡΟΦΑΣ 2009, ύστερα από την ακύρωσή της βραδιάς εξ` αιτίας της κακοκαιρίας της περασμένης Παρασκευής.
Σημείο συνάντησης και πάλι η Κεντρική πλατεία της πόλης όπου λίγο μετά τις 8.00 το βράδυ, ο Δημήτρης Μπάσης και η Γιώτα Νέγκα θα μας ψυχαγωγήσουν μέχρι τις πρωινές ώρες... ενώ θα προσφέρεται και πέστροφα καπνιστή!
Τη Γιορτή συνδιοργανωνουν και φέτος ο Δήμος Ορχομενού και η Ένωση Εμπόρων Επαγγελματιών Βιοτεχνών Ορχομενού και συμμετέχουν ο Σύλλογος Ορχομενίων της Αθήνας «Ο Μινύας», ο Σύλλόγος Γυναικών Ορχομενού, η «Καλλιτεχνική Πορεία», η Μοτολέσχη Ορχομενού, η Αθλητική Ένωση Ορχομενού, το Σχολείο 2ης Ευκαιρίας, το Τοπικό Συμβούλιο Νέων, ο Πολιτιστικός και Παραδοσιακός Σύλλογος Ορχομενού, η Θυρίδα Νεανικής Επιχειρηματικότητας Ορχομενού και η Πρωτοβουλία Πολιτών Ορχομενού.Το γεγονός του καλοκαιριού για την πόλη συμπίπτει με την ολοκλήρωση των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων «Χαριτήσια 2009».
Διαβάστε εδω το αφιέρωμα

Δεν υπάρχουν σχόλια: