Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2009

Δήλωση του Νομάρχη για ΕΠΑΛ-ΕΠΑΣ


Δηλώσεις για το θέμα του σχολικού συγκροτήματος ΕΠΑΛ-ΕΠΑΣ Θήβας (πρωήν τεχνική σχολή) έκανε ο Νομάρχης Βοιωτίας.
Τι είπε ο κ. Περγαντάς:
"Προκηρύχθηκε η μελέτη, ανατέθηκε η μελέτη για το ΕΠΑΛ-ΕΠΑΣ που είναι διάρκειας 5 μηνών και αμέσως μετά την ολοκλήρωση της θα προχωρήσουμε στην υλοποίηση του έργου. Ήδη έχω εξασφαλίσει και έχω δεσμεύσει 2 εκατομμύρια ευρώ ώστε να γίνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το έργο αυτό. Βεβαίως πρόκειται για ένα πάρα πολύ σημαντικό έργο για την πόλη της Θήβας".
Διαβάστε εδώ το ρεπορτάζ απο το "σχολείο"
Και στην Ζούγκλα.gr

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

k.νομαρχα αυτό το εργο το εχουμε ξαναδεί.εχει χιλιοπαιχθεί απο απο πολλους και ειδικοτερα και απο εσας εδω και 8 χρόνια.θα πρεπει τοσον εσεις οσον και οι αλλοι να παιζατε σε γήπεδο ποδοσφερου και οχι στον πολιτικο στιβο και στα κοινα

"Aπο Μεσα" είπε...

Κε Νομαρχα.
Εχουμε μερικες Αποριες?
Το ερωτημα ειναι γιατι το Εργο ενω εχει εγκριθει απο το 2005 φτασατε τωρα να αναθεσετε την μελετη?

Γνωρισουν οι Υπηρεσιες σας και εσεις σε τι συνθηκες γινονται τα μαθηματα ? (μουχλασμενες αιθουσες ,Νερα απο τις ηλεκτρικες εγκαταστασεις ,Βραχυκυκλωματα ,νερα να σταζουν στα κεφαλια !!)

Στο κτηριο αυτο δεν εχει γινει καμια επεμβαση για χρονια εναναμονη της πολυποθητης επισκευης. Αποτελεσμα ειναι να εχει χειροτερεψει η κατασταση τοσο
που μονο Ευρωπαικη Χωρα δεν θυμιζει.Φυσικα εχετε τις ευθυνες σας!! Τωρα που κοντευουν οι εκλογες αντιλαμβανομαστε την "ευαισθησια" σας. Ομως οι εφηβοι που περασαν αυτα τα τελευταια χρονια επο το σχολειο αυτο ,Τωρα εχουν Ψηφο και θα πραξουν καταλληλως!!!
Οσο για τα εκατομυρια που "δεσμευστε(?)" ας μην σας το χαλασω τωρα....

Ανώνυμος είπε...

Ke NOMARXA AI KOYMPOYRIASOY OLO PAPARIES AKOYW