Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2009

Απόψεις του Γιώργου Κατσιμπάρδη


Οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ – και οι πολίτες της χώρας -, ρωτούν:
Τι (οφείλουμε τώρα να ) κάνουμε;

Οι εκατοντάδες χιλιάδες φίλοι, ψηφοφόροι και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, αλλά και ένας μεγάλος αριθμός πολιτών που δεν το προτίμησαν στις εκλογές, αισθάνθηκαν μεγάλη χαρά και ικανοποίηση το βράδυ της 4ης Οκτωβρίου μόλις συνειδητοποίησαν ότι το Κίνημα του οποίου ηγείται ο Γιώργος Παπανδρέου κέρδισε το στοίχημα των εκλογών αυτών, και μάλιστα με πολύ μεγάλη άνεση. Και αισθάνθηκαν όλοι αυτοί χαρά και ικανοποίηση γιατί γρήγορα κατάλαβαν ότι ανοίγει μια καινούργια σελίδα για την πολιτική, οικονομική και κοινωνική μας ζωή που – αν όχι τίποτα άλλο – δίνει δικαίωμα στην ελπίδα για κάτι καλύτερο.
Μάλιστα, η χαρά και η ικανοποίηση που ένιωσαν οι πολίτες έγινε ακόμα μεγαλύτερη όταν άκουσαν τις προγραμματικές δηλώσεις του προέδρου της Κυβέρνησης, στα θέματα διαφάνειας, αξιοκρατίας, αποκέντρωσης, ανεξαρτησίας της δικαιοσύνης, αποκομματικοποίησης, προστασίας του περιβάλλοντος κ.λ.π., καθώς και των καθ’ ύλην αρμοδίων υπουργών που εξειδίκευσαν τις παραπάνω κυβερνητικές θέσεις.
Δυστυχώς, όμως, τα παραπάνω όμορφα συναισθήματα που ένιωσαν το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου οι Έλληνες πολίτες άρχισαν να χάνουν τη δυναμική τους όταν.....
Η συνέχεια εδω

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

K.ΚΑΤΣΙΜΠΑΡΔΗ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΑΣ ΡΩΤΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΕΤΡΟ

Ανώνυμος είπε...

Ό,τι θα κάνεις κι εσύ, κακεντρεχή σχολιαστή.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ:
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΕΔΩ.
ΣΤΗΝ ΘΗΒΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΙΟ ΧΡΗΣΙΜΟΣ.
ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΜΕ ΓΟΡΓΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΩΤΑ....ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΖΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ. ΤΗΝ ΕΦΑΓΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΕΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΕΜΑΣ... ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ? Η ΝΑ ΑΡΧΗΣΟΥΜΕ ΕΡΓΟ ?