Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2009

Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων! Με την μεγαλύτερη συμμετοχή η παρουσίαση…



Ήταν η μεγαλύτερη συμμετοχή κόσμου σε εκδήλωση που έχει γίνει μέχρι σήμερα στην περιοχή μας και ο λόγος για την Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων, που το βράδυ της Παρασκευής γνωστοποίησε την δημιουργία της!
Παρόντες ήσαν ο Μητροπολίτης Θηβών & Λεβαδείας Γεώργιος, όλοι οι δικαστικοί και δικηγόροι της περιοχής, οι Σύλλογοι και τα Σωματεία, Νομαρχιακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι, τα Κοινωνικά Προγράμματα, πολίτες και οι Βουλευτές Β. Τσόνογλου και Μ. Γιαννάκης.
Να υπενθυμίσουμε τα μέλη της Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων που είναι Εισαγγελέας Πρωτοδικών Θήβας Μ. Τρουπή (Πρόεδρος), με αναπληρώτρια την Αντιεισαγγελέα Κ. Θάνου και τακτικά μέλη τους : Δ. Αλεξάνδρου (Αντιπρόεδρος) με αναπληρώτρια την Π. Παπαγεωργίου, Ε. Παπαγεωργίου – Μπόγρη με αναπληρώτρια την Β. Νικολάου, Γ. Τουλουμάκος με αναπληρωτή τον Σ. Βασιλάκο, Κ. Βαλλιάνου (Ταμίας) με αναπληρώτρια την Κ. Στεργίου, Θ. Καταπόδης (Γραμματέας) με αναπληρωτή τον Δ. Μπάκα και Β. Λάσπη με αναπληρώτρια την Ε. Παπαμήτρου.
«Κύριος σκοπό μας είναι να συμβάλλουμε ενεργά στην πρόληψη της εγκληματικότητας των ανηλίκων, παρέχοντας ηθική, ψυχολογική και υλική στήριξη στους ανηλίκους και στις οικογένειες τους που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα» τόνισε ο Αντιπρόεδρος της Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων Δ. Αλεξάνδρου, υπενθυμίζοντας των στόχο όλων των μελών που είναι η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας στα προβλήματα των ανηλίκων, καθώς και η συγκέντρωση χρημάτων για την υλοποίηση των σκοπών της Εταιρείας, ενώ παράλληλα κάλεσε όλους να «συνεισφέρουν με οποιονδήποτε τρόπο».
Η διασκέδαση των συμμετεχόντων, με ζωντανή ορχήστρα, κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: