Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2009

Αστυνομικό ρεπορτάζ



Μεσημεράκι στην Θήβα όταν οι Αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας συνέλαβαν έναν 22χρονο από την Θεσσαλονίκη, με 8,6 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.
Μεσημεράκι στην χ/θ 4 του επαρχιακού δρόμου Θηβών –Χαλκίδας, σημειώθηκε πλαγιομετωπική σύγκρουση ΙΧΕ αυτοκινήτου που οδηγούσε ένας 21χρονος Ρουμάνος κάτοικος Θηβών με ΙΧΕ αυτοκίνητο που οδηγούσε 45χρονη, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του πρώτου και τον ελαφρύ τραυματισμού της δεύτερης.
Απόγευμα στην χ/θ 15,800 του επαρχιακού δρόμου Θηβών –Λιβαδειάς, σημειώθηκε πλαγιομετωπική σύγκρουση ΙΧΕ αυτοκινήτου που οδηγούσε ένας 31χρονος από την Λιβαδειά με ΔΧΦ που οδηγούσε ένας 57χρονος από το Ηράκλειο Κρήτης, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του πρώτου.
Πρώτες πρωινές ώρες στην χ/θ 17 του επαρχιακού δρόμου Λιβαδειάς – Κάστρου από αστυνομικούς της Α΄Ο.Π.Κ.Ε συνελήφθη ένας 35χρονος από τον Ορχομενό, με 0,4 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.
Μεσημέρι και οι Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών οι οποίοι εκτελούσαν περιπολία κατά μήκους δικτύου Ο.Σ.Ε προς πρόληψη και καταστολή δολιοφθορών, στη χ/θ 98,000 εντόπισαν και αναγνώρισαν δυο άτομα, ηλικίας 20 και 32 ετών αντίστοιχα, κατοίκους Θήβας να προβαίνουν σε κοπή εναερίου καλωδίου ηλεκτροκίνησης. Δράστες μόλις αντιλήφθηκαν την παρουσία αστυνομικών τράπηκαν σε φυγή.
Όμως, ο ένας από τους δυο συνελήφθη από τους Αστυνομικούς οι οποίοι είχαν ενεδρεύσει αθέατοι στο χώρο διάπραξης της δολιοφθοράς, όταν επέστρεψε την επόμενη ημέρα για να παραλάβει τα καλώδια που είχαν κόψει την προηγούμενη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: