Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010

Πιάστηκαν στη "φάκα" λίγο πριν κάνουν ληστεία!!!


Μεσημβρινές ώρες της 29-01-2010 στη Λιβαδειά Βοιωτίας, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς εντόπισαν όχημα, το οποίο δεν έφερε εμπρόσθια πινακίδα και η οπίσθια ήταν καλυμμένη με πλεξιγκλάς σκούρου χρώματος, στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα, να κινείται ύποπτα εντός της πόλεως και έθεσαν αυτούς σε διακριτική παρακολούθηση. Ανωτέρω στάθμευσαν το όχημα σε κοντινή απόσταση από τον πεζόδρομο της οδού Μπουφίδου και κινούμενοι πεζοί κατόπτευαν ύποπτα τις τράπεζες που στεγάζονται επί του πεζοδρόμου, αντιλαμβανόμενοι δε την παρουσία των αστυνομικών προσπάθησαν να διαφύγουν. Ανωτέρω ακινητοποιήθηκαν από τους αστυνομικούς και σε γενόμενο έλεγχο ανευρέθηκαν στην κατοχής τους μια κουκούλα τύπου FULL FACE, ένα ζευγάρι γάντια χρώματος μαύρου ένα πιστόλι με ενσωματωμένο γεμιστήρα περιέχοντα 11 φυσίγγια και ένα πλαστικό κοντάκι κυνηγετικού όπλου.
Κατά την διενεργηθείσα προανάκριση του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς προέκυψε ότι πρόκειται για ένα ημεδαπό ηλικίας 36 ετών κάτοικο Άνω Λιοσίων Αττικής, ένα ημεδαπό ηλικίας 38ετών κάτοικο Παλαιού Φαλήρου Αττικής, και ένα ημεδαπό ηλικίας 23ετών κάτοικο Άνω Λιοσίων Αττικής, οι οποίοι είχαν προσέλθει στη πόλη της Λιβαδειάς με τρία διαφορετικά οχήματα , εκ των οποίων δυο ΙΧΕ και μια μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού άνευ αριθμού κυκλοφορίας, τα οποία είχαν σταθμεύσει σε διαφορετικά σημεία της πόλεως και όπως εκτιμάται πρόθεσή τους ήταν η διάπραξη ληστείας και η διαφυγή τους με τα παραπάνω οχήματα.
Οι δυο εκ των τριών δραστών, ο 38χρονος και ο 23χρονος, είχαν συλληφθεί την 28-01-2010 στην Θήβα Βοιωτίας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών διότι στην κατοχή τους ανευρεθήκαν και κατασχέθηκαν, δυο συσκευασίες περιέχουσες ποσότητα ηρωίνης συνολικού μικτού βάρους 1,3 και 0,6 γραμμαρίων αντίστοιχα, μια συσκευασία περιέχουσα ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού μικτού βάρους 1,8 γραμμάριων καθώς και ένα ναρκωτικό δισκίο. Σχηματίσθηκε σε βάρους τους δικογραφία και οδηγήθηκαν αρμοδίως.
Ανωτέρω δράστες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λιβαδειάς.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΑΤΩΤΕΡΩ ΕΞ ΕΥΩΝΥΜΩΝ ΚΑΤΟΠΤΕΥΑΝ ΚΑΙ ΟΛΗ ΗΚΑΘΑΡΕΥΟΥΣΑ /?ΕΛΕΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.......