Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2010

ΛΙΒΑΔΕΙΑ: Πολιτική εκδήλωση με τον Μιχ. Χρυσοχοίδη


Στην Λιβαδειά βρέθηκε χθες Παρασκευή ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης όπου ήταν ο κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ με αφορμή την συμπήρωση των 100 πρώτων ημερών στην κυβέρνηση.
Ο κ. Χρυσοχοΐδης απευθυνόμενος σε όλους τους πολίτες του νομού αναφέρθηκε σε μια νέα Ελλάδα τονίζοντας ότι το ΠΑΣΟΚ δεν επιδιώκει μια απλή διαχείριση αλλά σειρά σημαντικών μεταρρυθμίσεων.
«Είμαστε εδώ για να αλλάξουμε και να υπηρετήσουμε μια νέα Ελλάδα. Δεν είμαστε εδώ για να υπηρετήσουμε την μιζέρια, την κακοδιαχείριση, μια Ελλάδα που μας ταπείνωσε, μια Ελλάδα που μας στενοχώρησε, μια Ελλάδα που δεν μας άξιζε. Είμαστε εδώ για να πούμε όλοι μαζί ότι μπορούμε να αλλάξουμε», τόνισε σε δηλώσεις του ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.
Και πρόσθεσε: «Οι πρώτες ενδείξεις της κυβερνητικής μας πρακτικής είναι ακριβώς αυτές που πρέπει για να καταλάβουμε όλοι μας ότι δεν είμαστε διαχειριστές είμαστε μεταρρυθμιστές και θέλουμε να ανεβάσουμε την Ελλάδα σε ένα υψηλό επίπεδο, να ξανακάνουμε την κοινωνία μας πιο ανθρώπινη, πιο δίκαιη και αλληλέγγυη, θέλουμε να κάνουμε όλους τους Έλληνες να είναι πιο υπερήφανοι που είναι Έλληνες και ζουν σε αυτή τη χώρα. Σε μια κοινωνία με κυρίαρχο στοιχείο την κοινωνική δικαιοσύνη. Γι΄ αυτό καλώ όλους να συμμετάσχουμε ενεργά σε αυτό το ταξίδι της δικαιοσύνης της προόδου της ευημερίας και της ανάπτυξης».
Ερωτηθείς για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Βοιωτία και κυρίως η περιοχή της Θήβας τα οποία άπτονται των αρμοδιοτήτων του υπουργείου του δήλωσε σχετικά: «Είμαστε σε μια περίοδο ανασύνταξης των αστυνομικών υπηρεσιών και θέλω να σας πω ότι και εδώ υπάρχου τεράστια προβλήματα. Βρισκόμαστε στα όρια και τα πρόθυρα διάλυσης πολλών υπηρεσιών. Να είστε βέβαιοι ότι θα κάνω αυτά που πρέπει για να ξανακάνουμε την αστυνομία μάχιμη, φιλική, δημοκρατική, κοντά στον πολίτη. Εκείνο που προέχει είναι η κινητοποίηση των δυνάμεων προς την κατεύθυνση της καταπολέμησης της εγκληματικότητας, της ανομίας και την δημιουργία ενός ασφαλούς περιβάλλοντος στους πολίτες. Να ξεχάσουμε επιτέλους μια κακή περίοδο παραίτησης και διάλυσης που ήταν η προηγούμενη».
Διαβάστε επίσης δήλωση του Υπουργού: "Οι αγρότες ξέρουν τι θέλουν"

Δεν υπάρχουν σχόλια: