Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2010

Προς Νομάρχη και Περιφερειάρχη!!!! (αλλάξτε μας τα φώτα)


Απελπιστική, προσβλητική, άλλων εποχών αλλά κυρίως... επικίνδυνη για τους διερχόμενους οδηγούς είναι η εικόνα των κόμβων της Θήβας.
Έχουμε γράψει ξανά στο παρελθόν ότι οι υπηρεσίες ρίχνουν το μπαλάκι η μια στην άλλη με αποτέλεσμα οι είσοδοι της πόλης μας να είναι "βυθισμένοι" στο σκοτάδι!
Ακόμα και σήμερα όπου η κυκλοφορία έχει αυξηθεί, λόγω των διοδίων στην Νέα Εθνική οδό, αλλά και των μπλόκων των αγροτών καθώς οι οδηγοί για να μετακινηθούν διέρχονται απο την Θήβα, οι κόμβοι είναι σε άθλια κατάσταση με ευθύνη τόσο της Νομαρχίας όσο και της Περιφέρειας Στερεάς.
Κόμβος Μιχαηλίδη: Φωτισμός "μηδέν", ελλιπής σήμανση, ανύπαρκτη διαγράμμιση.
Παρόμοια τα προβλήματα και στον κόμβο στο Πυρί (πρώην Βασιλόπουλου) όπου τα φώτα έχουν να ανάψουν απο τον περασμένο Ιούνιο ή Ιούλιο!!!!
κ. Νομάρχη ξέρετε πολύ καλά και εσείς και οι υπηρεσίες σας ότι ο κόμβος του Μιχαηλίδη είναι αρκετά επικίνδυνος και με μεγάλη κυκλοφορία. Οι οδηγοί κάνουν προσευχή όταν περνούν απο εκεί, λόγω της στενότητας του δρόμου, αλλά το κυριότερο δεν υπάρχει φωτισμός.
Τόσο δύσκολο είναι να φωτίσετε τον κόμβο και να κάνετε παρεμβασεις ώστε οι οδηγοί να διέρχονται με ασφάλεια απο το σημείο;
κ. Διαμαντοπούλου τόσο δύσκολο είναι να ανάψουν οι λεβέντες της Περιφέρειας τα φώτα στον κόμβο του Βασιλόπουλου; (η κ. Διαμαντοπούλου ανέλαβε πριν απο λίγο καιρό αλλά υπηρεσίες της Περιφέρειας δεν υπάρχουν στην Βοιωτία;;;;)
Τόσο "ενδιαφέρον" υπάρχει απο τις υπηρεσίες;
Διαβάστε επίσης "Υπάρχουν αρμόδιοι στην Περιφέρεια Στερεάς;"

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τι φώτα και μπιχλιμπίδια τα φανάρια ΑΠΓΟΡΕΥΝΤΑΙ σε αυτή την πόλη έστω και αν κοντευει να γίνει πρωτευουσα του Πακιστάν ΦΑΝΑΡΙΑ κύριοι υπεύθυνοι ΦΑΝΑΡΙΑ να σωθουν ζωες τα φωτα βοηθούν για να μετρήσει ο τροχονόμος όταν γίνει το τροχαίο ΦΑΝΑΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ