Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

Τους θεμελιωτές της τίμησε η Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών Επαρχίας Θήβας


Ο Πρόεδρος κ. Χρήστος Χαρατσής και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Επαρχίας Θήβας πραγματοποίησε το περασμένο Σαββατόβραδο 16 Ιανουαρίου 2009 την πρωτοχρονιάτικη γιορτή του στο εξοχικό κέντρο «Μπαρμπαγιάννης» στο άλσος Μοσχοποδίου. Τιμώμενα πρόσωπα ήταν παλιοί Πρόεδροι και μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων της Ομοσπονδίας την τελευταία 30ετία, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας, οι Πρόεδροι των Εμπορικών Συλλόγων Θήβας και Λιβαδειάς καθώς και ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Σαγματά π. Νεκτάριος Αντωνόπουλος για το ευρύ φιλανθρωπικό του έργο στις χώρες στις ορθόδοξες ρωσικές επαρχίες και περιοχές του πρώην Ανατολικού μπλογκ.
«Υπερπαραγωγή» χαρακτήρισε επιτυχώς ένα από τους δεκάδες παρισταμένους της βραδιάς την πρωτοχρονιάτικη γιορτή της Ομοσπονδίας το Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2010.
Παρουσία του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Θηβών και Λεβαδείας κκ. Γεωργίου – ο οποίος ευλόγησε και την βασιλόπιτα - τις βραβεύσεις των τιμώμενων προσώπων έκαναν κορυφαία πολιτικά πρόσωπα στο Νομό μας, όπως οι Βουλευτές κκ. Άρια Αγάτσα, Βάσω Τσόνογλου, Βασίλης Τόγιας και Μιχάλης Γιαννάκης, ο τ. Βουλευτής κ. Ευάγγελος Μπασιάκος, ο Νομάρχης Βοιωτίας κ. Κλέαρχος Περγαντάς, ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Νίκος Σβίγγος και αντιπρόεδρος της ΓΕΣΕΒΕ κ. Γιώργος Καβαθάς.
Η συνέχεια εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια: