Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2010

Αστυνομικό ρεπορτάζ


Μεσημβρινές ώρες της 05-01-2010 στη Θήβα Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, συνελήφθηκε ένας ημεδαπός ηλικίας 26ετών κάτοικος Ορχομενού Βοιωτίας, διότι στην κατοχή του ανευρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο (2) συσκευασίες περιέχουσες ποσότητα ηρωίνης συνολικού μικτού βάρους 0,8 γραμμαρίων. Δράστης με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Πλημ/κων Θηβών.
Απογευματινές ώρες της 05-01-2010 στη Θήβα Βοιωτίας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, συνελήφθηκε ένας ημεδαπός ηλικίας 33ετών κάτοικος Νέας Ιωνίας Αττικής, διότι στην κατοχή του ανευρέθηκε και κατασχέθηκε μια συσκευασία περιέχουσα ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού μικτού βάρους 5,5 γραμμαρίων. Δράστης με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Πλημ/κων Θηβών
Πρώτες πρωινές ώρες της 06-01-2010 στον Ορχομενό Βοιωτίας από αστυνομικούς της Α΄ Ο.Π.Κ.Ε Διεύθυνσης μας, συνελήφθηκε ένας ημεδαπός ηλικίας 22ετών, διότι στην κατοχή του ανευρέθηκε και κατασχέθηκε ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο περιέχων κάνναβη αναμεμιγμένη με καπνό συνολικού μικτού βάρους 1,2 γραμμαρίων. Δράστης με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Πλημ/κων Λιβαδειάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: