Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010

Δημόσια Διάψευση από τον πολ. μηχανικό Θεόδωρο Κ. Παπαϊωάννου


Ευχόμενος να είναι μόνο προϊόν ανθρώπινου λάθους,παραπληροφόρησης ή επιπολαιότητας, διαψεύδω κατηγορηματικά ως ανυπόστατη τη φήμη ότι είμαι διαχειριστής του ιστολογίου http://thiva-press.blogspot.com, του οποίου αγνοώ παντελώς το όνομα του διαχειριστή.
Κατά μείζονα λοιπόν λόγο η σποραδική δημοσίευση άρθρων μου εκεί δεν συνεπάγεται άσκηση παρεμβατικού ελέγχου και κατά το δοκούν επιλογή από πλευράς μου των δημοσιεύσεων .
Διευκρινίζω αυτά δημόσια γιατί το στενό υπηρεσιακό περιβάλλον της κυρίας Παπαθωμά το πρωί της Πέμπτης 21.1.2010 , μου ‘’καταλόγισε μεροληψία’’ αναφορικά με την μη δημοσίευση ή την καθυστέρηση ανακοίνωσής της –‘’κύκνειο άσμα’’ της θητείας της ως αντινομάρχη και αναπληρώτριας - με βάση την οποία επέβαλε κάποια πρόστιμα ύστερα από εισηγήσεις των αρμόδιων ελεγκτικών οργάνων. Το βράδυ της ίδιας ημέρας είδα αναρτημένη την ονομαστική ανακοίνωση των επιχειρήσεων . Μεγαλύτερη εντύπωση μου προκάλεσε όταν είδα το βράδυ ότι μεταξύ αυτών υπήρχαν και δύο επαγγελματικά συνδεδεμένες στο παρελθόν μαζί μου επιχειρήσεις και τι πιθανοί νοσηροί συσχετισμοί μπορεί να είχαν προηγηθεί από αυτή την άγνωστη ως τη στιγμή αυτή σύμπτωση.
Η κυρία Παπαθωμά είναι μέλος στο ιστοχώρο κοινωνικής δικτύωσης (facebook) και γνωρίζει ότι έχω ιδιαίτερο blog, το http://theodorepapaioannou.blogspot.com. Θεωρώντας όμως ότι η προσωπική ή κατά ανάθεση ενασχόλησή του γραφείου μου με αυτό το αντικείμενο , αποτελεί χρονικά δαπανηρή και αντιπαραγωγική δραστηριότητα , από 20.8.2008 παραμένει ανενημέρωτο, όπως εύκολα μπορεί οποιοσδήποτε να διαπιστώσει.
Με αυτή την ευκαιρία σημειώνω επίσης ότι οι συχνές αρθροφραφικές μου δημοσιεύσεις στα δύο καθημερινά φύλλα του νομού ’’ΒΟΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ’’ και ‘’ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ’’ δεν συνεπιφέρει ούτε υποκρύπτει οποιονδήποτε βαθμό επιρροής στη γενικότερη πολιτική των ιδιοκτητών που ασκούν το δημοσιογραφικό λειτούργημα χωρίς κιτρινισμό και σκανδαλοθηρική βουλιμία μέσα στα πλαίσια της εντιμότητας, του νόμου και της δημοσιογραφικής δεοντολογίας.
Άλλωστε -όπως και η ίδια μου έχει δηλώσει - παρακολουθεί ανελλιπώς, με ενδιαφέρον ,προσεκτικά και επιδοκιμαστικά τα αναγραφόμενα στα ανωτέρω έντυπα και στα ιστολόγια άρθρα μου προς τα οποία πολιτικά συμφωνεί. Για όσα εξ αυτών άπτονται της νομαρχιακής πολιτικής, από λόγους αβροφροσύνης ουδέποτε ζήτησα την άποψή της, που ως πολιτικοποιημένο όν και καλή εκπαιδευτικός ‘’..εν ευθέτω χρόνω…’’ νομίζω θα εκφράσει.

Θήβα press
: Πέσαμε απο τα σύννεφα! Προς τι κ. Παπαθωμά η απαίτηση και όλη αυτή η φασαρία για ένα δελτίο τύπου που δημοσιεύσαμε με λίγη καθυστέρηση;
Το μπλογκ το έχουμε για να περνάει η ώρα μας και να μπορούμε και εμείς να συμβάλλουμε όσο μπορούμε στην ενημέρωση του κόσμου. Δεν μπορούμε να είματσε όλη την ημέρα μπροστά σε έναν υπολογιστή (και δεν θέλουμε)!
Θα μας αναγκάσετε να σας πούμε να περάσετε να πάρετε τα "ρέστα σας"....
Άδικη η επίθεση προς το Θήβα press και πολύ περισσότερο προς τον κ. Παπαιωάννου ο οποίος δεν έχει καμία απολύτως σχέση.
Προς όλους τους πολιτικούς: Όλα σχεδόν τα μπλογκ δημοσιεύουν τα δελτία που εκδίδετε με την καλή τους θέληση. Μην έχετε και πολλές απαιτήσεις. Εάν έχετε τα "κότσια" κάντε πολιτική με δικές σας σελίδες.
Αυτά για να μην υπάρχει παρεξήγηση.....

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΟΥΝ ΛΙΓΟ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ.....

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί να συνέβη κάτι τέτοιο; Αν ναι, να προσλάβει ψυχίατρο ο κ. Πετσάλνικος!
Από το http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=99796&cid=7
.

Θέλει γιατρό η βουλευτίνα
Τους έκλεισε την πόρτα του ιατρείου στα μούτρα η βουλευτίνα, και όπου φύγει-φύγει.
Η βουλευτίνα του ΠΑΣΟΚ αισθάνθηκε αδιαθεσία και γι’ αυτό θέλησε να επισκεφθεί το γιατρό της Βουλής. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η Βασιλική Τσόνογλου – Βυλλιώτη «εισέβαλε» στον χώρο, όχι με αέρα ασθενούς, αλλά… χιλίων καρδιναλίων, και φέρεται να απαίτησε κιόλας να την εξετάσει εδώ και τώρα ο γιατρός.
«Σε δύο λεπτά τελειώνω και θα σας δω», απάντησε ο γιατρός, ο οποίος εκείνη τη στιγμή εξέταζε έναν υπάλληλο.
Τι ήθελε και τό ’λεγε; Γύρισαν τα μάτια της βουλευτίνας, που με οργή κατευθύνθηκε στην έξοδο, πέφτοντας πάνω σε έναν άλλο που ήθελε να μπει στο ιατρείο.
«Το κτήριο παραλίγο να γκρεμίσει με τη φούρια της», είπε ο άνθρωπος που είδε στην έξοδο την κυρία Βυλλιώτη.
Αναρτήθηκε από σίβυλλα στις Σάββατο, Ιανουάριος 30, 2010 0 σχόλια

30 Ιανουαρίου 2010 12:20 μ.μ.

30 Ιανουαρίου 2010 12:22 μ.μ.

Ανώνυμος είπε...

μάλλον εσύ θέλεις γιατρό. Οι εμμονές είναι περίεργες και καλό θα ήταν να συμβουλευτείτε έναν ψυχίατρο

Ανώνυμος είπε...

"Ξέρεις ποια είμαι εγώ;;;" Το είπε η Άρια στον Ακριβάκη προεκλογικά!
Κοινώς πλακώθηκαν στον πεζόδρομο.
Άρια η Βάσω μπορεί να τσακώθηκε με τον γιατρό. Μπορεί να είχε δίκιο, μπορεί και όχι. Εσύ θα μας πεις τι έγινε με τα stage και με τα μισθά απο την ΕΡΤ; Τα λεφτά του φορολογούμενου Έλληνα τι τα κάνατε κ. Αγάτσα;;;
Μάκη γραψε και για την φιλενάδα σου άμα σε πάιρνει...

Ανώνυμος είπε...

Μπορείτε να σταματήσετε γιατί δεν κάνετε καλό στο ΠΑΣΟΚ?Η μια με την ΕΡΤ η αλλη με τηις βιομηχανίες του Ασωπού...Αμαν πιά....

Ανώνυμος είπε...

Καλά αυτό με τον Παπαϊωάννου δεν το κατάλαβα. Κατάλαβα όμως ότι ο άνθρωπος θέλει την προβολή και τσίμπησες και εσύ Θήβα press… Έβαλε και ολίγον από Παπαθωμά που με την αυστηρότητα στα περιβαλλοντικά ως αντινομάρχης προκάλεσε πρόβλημα σε διάφορες καταστάσεις και έδεσε το… γλυκό. Τακτικισμοί δεκαετίας 1980 που δεν περνάνε το 2010.
Είναι δυνατόν να απευθυνθεί κάποιος στον Παπαϊωάννου αντί σ΄ εσένα Θήβα press;;; Ούτε μια στις 100….

Ανώνυμος είπε...

Φυσικά και ο Θοδωρής δεν αναφέρεται στις δύο βουλευτίνες,αλλά και το οτι γράφτηκαν στο ζήτημα που έθεσε δεν ήταν λάθος απο την πλευρά αυτών που τα έγραψαν.Φαίνεται οτι αυτή στην οποία αναφέρεται με τις επιπολαιότητες που κάνει και τις άστοχες αποφάσεις τις κανένα δικαστήριο δεν την έχει δικαιώσει

Παπαϊωάννου Θεόδωρος είπε...

Ανώνυμε(1.2.2010 ,10:59).Πρώτα καλό μήνα.Ύστερα καλό είναι να μού πείς το όνομά σου και μετά θα ακούσεις απο τους τακτικισμούς του 1980 συ με την μετανεωτερική αντίληψη της πολιτικής ,αλλά νομ΄'ιζω ότι δεν θα το κάνεις

ΓΝΩΜΗ είπε...

EINAI ΑΠΛΟ. ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΣΤΑ BLOGS. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ BLOGGERS ΟΠΩΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΔΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΒΟΛΗ? ΕΙΔΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΑ BLOGS ΕΧΟΥΝ ΡΙΖΩΣΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Ας σεβαστουμε καποια πραγματα...Ο νοων νοειτο...

Ανώνυμος είπε...

EGW XERW POIOS EINAI O BLOGER ALLA DEN SAS LEW PRITS POY THA SAS PW

ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ είπε...

ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ!!!!!

ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ BLOG, ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ. ΔΩΡΕΑΝ ΤΑ ΔΙΝΕΙ Η GOOGLE.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ/Η (2.2.2010,1:01) Σε παρακαλώ ξεκαθάρισέ μας ποιός είναι ο νοών.Το blog, η κα.Φ.Π, ή ο κ.Θ.Π; Έχει μεγάλη σημασία γιατί και οι τρείς τους έχουν τη δική τους άποψη.Μπορεί όμως (μπλογκ & Θ.Π) να συμφωνούν. Βλέπω όμως ότι κάποιος τους έχει βάλει να τσακωθούν μεταξύ τους...

Ανώνυμος είπε...

ποιος παριστανει τον καραγκιοζη εξω απο περιπτερο;Αυτος ειναι ο νοων!

koykoy είπε...

κουκου
κουκου
κουκου

Παπαϊωάννου Θεόδωρος είπε...

Για ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ/ΕΣ{(1.2,10:31)&(2.2,7:40)}.Σε σας δεν έχω απαντήσει πλήρως ή καθόλου.Θα αφήσω να περάσουν 15 ημέρες και αν διαπιστώσω οτι συνεχίζετε να ρίχνετε λάδι στη φωτιά,θα τα πούμε. Ίδού λοιπόν η Ρόδος ιδού και το πήδημα και ο νοών νοήτω....