Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

Βράβευση αριστούχων μαθητών στο Δίστομο


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η τελετή βράβευσης των αριστούχων μαθητών του Δήμου Διστόμου στο Πνευματικό Κέντρο του Αγίου Νικολάου στο Δίστομο.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η οποία πραγματοποιείται κάθε χρόνο, ο Δήμος Διστόμου βράβευσε 38 και 29 αριστούχους μαθητές των Γυμνασίων και των Λυκείων αντίστοιχα και 28 επιτυχόντες στις εισαγωγικές εξετάσεις για τις Ανώτατες Σχολές, ΑΕΙ και ΤΕΙ, της σχολικής χρονιάς 2008-2009. Όλοι οι βραβευθέντες τιμήθηκαν με έπαινο και ένα συμβολικό δώρο.
Σκοπός του προγράμματος αυτού είναι να υποστηρίξει και να ενθαρρύνει την προσπάθεια της νέας γενιάς για περισσότερη γνώση και μόρφωση και να συμβάλει στην κατάκτηση των υψηλών της στόχων.
Ο Δήμαρχος του Δήμου Διστόμου κ. Αθανάσιος Πανουργιάς ανέφερε: «Σήμερα βραβεύοντας τους αριστούχους μαθητές, βραβεύουμε ουσιαστικά τον κόπο και το μόχθο των νέων ανθρώπων και αυτό για εμένα προσωπικά αποτελεί την πιο ευχάριστη μέρα της χρονιάς! Οι αριστούχοι μαθητές αποτελούν πρότυπα για το μέλλον της χώρας. Και αυτό δεν απορρέει μόνο από τις επιδόσεις τους. Αλλά από το γεγονός ότι έθεσαν στόχους και τους πέτυχαν…
Η συνέχεια εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια: