Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010

«PROMOSIGN 2010 by Epigraphica» 10-11-12 Απριλίου 2010


Σε τελικό στάδιο οι διοργανωτικές προετοιμασίες της έκθεσης, με μεγάλη συμμετοχή επιχειρήσεων από όλη την επικράτεια

Τον Απρίλιο, οι κλάδοι της Οπτικής Επικοινωνίας, Marketing, Προβολής & Σήμανσης, Ψηφιακών Εκτυπώσεων, Χαρακτικής, Μεταξοτυπίας και Επιγραφοποιίας έχουν τη τιμητική τους, αποκτώντας, μετά από 2 δημιουργικά έτη, «σημείο επαφής» με το πολυπληθές κοινό τους. Η φυσική συνέχεια της Epigraphica, η καταξιωμένη, πλέον, κλαδική εμπορική έκθεση, PROMOSIGN 2010 by Epigraphica, θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό κέντρο EXPO ATHENS, στην Ανθούσα Αττικής, από 10 έως 12 Απριλίου 2010.
Καθώς οι τεχνολογικές εξελίξεις που επηρεάζουν όλους τους κλάδους της Οπτικής Προβολής, αλλά και οι αναβαθμισμένες απαιτήσεις και ανάγκες των επαγγελματιών του χώρου απαιτούν μια αναβαθμισμένη ποιοτικά έκθεση, αντάξια των εταιρειών που δραστηριοποιούνται σε αυτούς, οι διοργανώτριες εταιρίες COM EX HELLAS & GRAPHICA EXPO, με την 30ετή εμπειρία και εξειδίκευσή τους, προβάλλουν ως οι ιδανικότερες για την συνέχιση μιας τόσο σημαντικής για την Ελληνική οικονομία διοργάνωσης.
Ο Γενικός Δ/ντής των εταιρειών, κ. Πάνος Δουζίνας δήλωσε χαρακτηριστικά: «Έχοντας βαθιά γνώση του πολυσυλλεκτικού χαρακτήρα του κλάδου της Οπτικής Επικοινωνίας, της Προώθησης Προϊόντων και της Επιγραφοποιίας, πιστεύουμε ότι η φετινή διοργάνωση θα κερδίσει το στοίχημα της πλήρους και πολυποίκιλης πληροφόρησης του επισκέπτη της PROMOSIGN 2010 by Epigraphica.
Αισθανόμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι, γιατί σε χαλεπούς καιρούς, είναι πολλές και εξόχως σημαντικές οι εταιρείες, οι οποίες μας τιμούν με την εμπιστοσύνη και τη συμμετοχή τους, ακολουθώντας το κοινό μας όραμα για υψηλού επιπέδου διοργανώσεις. Η αναβαθμισμένη διοργάνωση της PROMOSIGN 2010 by Epigraphica, στόχο έχει την ενημέρωση του επαγγελματία επισκέπτη σε όλη τη γκάμα των τελευταίων εξελίξεων στους κλάδους, που χάριν συντομίας συνηθίσαμε να ονομάζουμε Οπτική Προβολή. Το EXPO ATHENS, ένας από τους πιο σύγχρονους εκθεσιακούς χώρους στην Ελλάδα, είναι το ιδανικότερο περιβάλλον για να καλύψει τις ανάγκες του συνόλου των κλάδων της Οπτικής Προβολής. Αποτελεί πεποίθησή μας ότι η PROMOSIGN 2010 by Epigraphica θα αποτελέσει την απαρχή νέων συνεργασιών και ευκαιριών για τους επαγγελματίες των κλάδων και θα συμβάλλει στη δημιουργία, ενός εποικοδομητικού μοντέλου ανάπτυξης
».
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το site της έκθεσης www.promosign.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: