Τρίτη 13 Απριλίου 2010

Καθοριστικές αποφάσεις για το Εργοστάσιο καύσης στην Θήβα!!!


Τι αποφάσισαν φορείς και πολίτες……
Κλείδωσε, μέσα στην εβδομάδα, το περιβόητο ραντεβού;;;;

Οριστικές αποφάσεις πήραν το βράδυ της Δευτέρας φορείς και πολίτες της Θήβας που εναντιώνονται στην εγκατάσταση του εργοστασίου καύσης.
Παρόντων των βουλευτών Β. Τσόνογλου και Β.Τόγια, του Προέδρου του Νομαρχιακού Συμβουλίου Γ. Μουλκιώτη η συζήτηση έγινε σε τεταμένο κλίμα, καθώς οι προσπάθειες να συναντήσουν την αρμόδια Υπουργό Περιβάλλοντος δεν βρίσκουν ανταπόκριση!
Στα χέρια των φορέων όμως, βρίσκεται και η προμελέτη του εργοστασίου (Οκτώβριος 2007), σύμφωνα με την οποία τότε είχαν προταθεί, μετά από συζήτηση με φορείς της πόλης, τρία σημεία εγκατάστασης του εργοστασίου.
Η πρώτη στην θέση Μαυροβούνι, κοντά στα Δημοτικά λατομεία, η δεύτερη κοντά στον Ελεώνα και η τρίτη δίπλα στον ΧΥΤΑ, που επιλέχθηκε, προκειμένου να είναι λιγότερο ορατό, όπως αναφέρεται.
«Από το μεγάλο συλλαλητήριο που έγινε στην κεντρική πλατεία Θήβας μέχρι σήμερα, οποιαδήποτε ενέργεια έγινε προκειμένου να κλειστεί ραντεβού με την κ. Μπιρμπίλη δεν ευόδωσε» τόνισε η Φ. Πρωτόπαππα, καθώς η συνάντηση που είχε καταφέρει η Β. Τσόνογλου, ακυρώθηκε μια ημέρα πριν, ενώ καταβάλλονται τεράστιες προσπάθειες από την Βοιωτή βουλευτίνα για επικείμενη συνάντηση μέσα στην εβδομάδα.
Η συνέχεια εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια: