Τρίτη 13 Απριλίου 2010

Συνάντηση Β. Τσόνογλου με μέλη του ΕΚΕΨΥΕ



Με Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνικού Κέντρου Ψυχικής Υγιεινής και Ερευνών από την Αθήνα και την Λιβαδειά συναντήθηκε, μετά από επιθυμία τους στο γραφείο της στην Αθήνα, η Βουλευτής Βοιωτίας Βασιλική Τσόνογλου-Βυλλιώτη.
Στην συζήτηση που έγινε τέθηκαν επί τάπητος τα προβλήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους του ΕΚΕΨΥΕ σε Πανελλαδικό και τοπικό επίπεδο.
Η κ. Τσόνογλου σε δηλώσεις της τόνισε σχετικά:
«Είχα την χαρά να υποδεχθώ σήμερα στο γραφείο μου τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Στην Βοιωτία και συγκεκριμένα στη Λιβαδειά το ΕΚΕΨΥΕ έχει ιδρύσει και λειτουργεί τρία πρότυπα Οικοτροφεία τα οποία παρέχουν στήριξη σε συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα και δυσκολίες.
Εμείς, οφείλουμε να διατηρήσουμε και να ενισχύσουμε αυτές τις κοινωνικές δομές ώστε και αυτοί οι άνθρωποι να έχουν όλα όσα χρειάζονται και όλα όσα υποχρεούται το Κράτος πρόνοιας να τους παρέχει.
Δηλώνω ότι είμαι στο πλευρό των εργαζομένων καθώς το ΕΚΕΨΥΕ αποτελεί τον μεγαλύτερο φορέα παροχής εξωνοσοκομειακών υπηρεσιών ψυχικής υγείας σε πανελλαδικό επίπεδο.
Στόχος της Κυβέρνησης είναι η στήριξη όλων των κοινωνικών υποστηρικτικών δομών προκειμένου να συνεχιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία τους καθώς και η διατήρηση των θέσεων εργασίας που αποτελούνται από πολλές ειδικότητες της ψυχικής υγείας.
Προς αυτήν την κατεύθυνση κινούμαστε και εμείς
».

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ki edw deyterh...

Ανώνυμος είπε...

STOP στα δελτία τύπου των Βουλευτών. Σοβαρευτείτε και οι Βουλευτές και οι Blogger.