Τρίτη 13 Απριλίου 2010

"Έκλεισε" το ραντεβού με την Μπιρμπίλη


Μέχρι και στον Ιερώνυμο πήγαν για να δουν την "δύσκολη" Υπουργό....

Την ερχόμενη εβδομάδα θα συναντηθούν οι φορείς της Θήβας (επιτροπή αγώνα) με την Υπουργό Περιβάλλοντος Τίνα Μπιρμπίλη προκειμένου να της θέσουν την άρνηση της κοινωνίας απέναντι στην δημιουργία μονάδας καύσης απορριμμάτων στη Θήβα.
Το πολυπόθητο ραντεβού έκλεισε με παρέμβαση των Βουλευτών του Νομού μας, παρά το γεγονός ότι η κ. Μπιρμπίλη άργησε να απαντήσει στο αίτημα των Θηβαίων για συνάντηση.
Έτσι, λοιπόν, η συνάντηση θα γίνει σε λίγες ημέρες με τους φορείς να δηλώνουν ότι αν το θέμα του εργοστασίου προχωρήσει θα κλείσουν την νέα εθνικό οδό.
Μάλιστα για να κλειστεί το ραντεβού, μέλη της Επιτροπής Αγώνα συνάντησαν χθες στην Αθήνα τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο στον οποίον επέδωσαν το Ψήφισμα διαμαρτυρίας.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και έκλεισε με παρέμαβση του Β. Τόγια και της Α. Αγάτσα...

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΞΥΠΝΗΣΑΤΕ

Ανώνυμος είπε...

ρε μάγκες μας δουλεύετε; η μπιρμπίλη δεν έχει προσδιορίσει ακόμη το ραντεβού.

Ανώνυμος είπε...

Παρασκευη 7μ.μ., κανονισαν Αγάτσα και Β.Τόγιας

Ανώνυμος είπε...

ανώνυμε 2:39 τελικά εσύ κοιμάσαι ακόμα

Ανώνυμος είπε...

οι δυο προαναφερομενοι βουλευτες έπαιρναν τηλέφωνο τους φορείς και έλεγαν ότι το ραντεβού θα γίνει τετάρτη ή πέμπτη....΄΄Εχουν να εμφανιστούν κάτι μήνες και τώρα ήρθαν να μας σώσουν

Ανώνυμος είπε...

Ρε τσόνογλου μην τρέχεις τόσο πολύ! Χαλάς την πιάτσα. Δεν το καταλαβαίνεις; Ο ένας θα ξυπνήσει απο τον λήθαργο και η άλλη δεν θα ματαδεί νησί και βουνό....

Ανώνυμος είπε...

Σύμφωνα με το ορχομενος πρεςς οι κκ τογιας και αγατσα εκλεισαν ραντεβου για την ερχομενη βδομαδα και η τσονογλου το εκλεισε για αυτη την παρασκευη.
Το περιεργο ειναι οτι θεωρείτε ως επιτυχια το ποιος εκλεισε το ραντεβου και οχι το τι μελει γενεσθαι μετα το ραντεβου τρομαρα σας.
ουτε τα πιτσιρικια δεν σκεφτονται ετσι.

Ανώνυμος είπε...

Καλά πόσο γελοίοι είστε?