Τρίτη 13 Απριλίου 2010

Ανακοίνωση Εργατικού Κέντρου Λιβαδειάς για το ΕΚΕΨΥΕ



Την Παρασκευή 9 Απριλίου 2010 στο Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς πραγματοποιήθηκε συνάντηση – συζήτηση , ύστερα από πρόσκληση του Εργατικού Κέντρου Λιβαδειάς σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Εργαζομένων στο Ελληνικό Κέντρο Ψυχικής Υγιεινής και Ερευνών που εδρεύει στην Λιβαδειά και με τον Σύλλογο Εργαζομένων στο Ελληνικό Κέντρο Ψυχικής Υγιεινής και Ερευνών, παρουσία εκπροσώπου της Ιεράς Μητρόπολης Θηβών και Λεβαδείας, των Βουλευτών κ. Αριάδνη Αγάτσα (ΠΑΣΟΚ) και κ. Παπακωνσταντίνου (ΚΚΕ), της Αντινομάρχη κ. Λάσπη , του Προέδρου της ΤΕΔΚ Ν. Βοιωτίας κ. Παπαγγελή , του Δημάρχου Λιβαδειάς κ. Τσιφή, της επικεφαλής του Συνδυασμού « ΛΙΒΑΔΕΙΑ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ » κ. Πούλου, εκπροσώπου Επιμελητηρίου Βοιωτίας , εκπροσώπου ΣΥΡΙΖΑ και εκπροσώπου των εργαζομένων στο Δ.Σ. του Ε.ΚΕ.Ψ.Υ.Ε. , με θέματα:
α) Να παραμείνουν οι ένοικοι , ως έχουν στα τρία Οικοτροφεία,
β) Να διατηρηθούν οι υπάρχουσες θέσεις εργασίας.
Με νεότερη ανακοίνωσή τους σήμερα το Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς μας ενημερώνει πως στη συνάντηση α π ο φ α σ ί σ τ η κ ε ομόφωνα:
α) Να παραμείνουν οι ένοικοι, ως έχουν στα τρία οικοτροφεία,
β) Να διατηρηθούν οι υπάρχουσες θέσεις εργασίας με μόνιμο καθεστώς
εργασίας ( στελέχωση μέσω ΑΣΕΠ ).
γ) Να διατηρηθεί ο Δημόσιος χαρακτήρας των δομών
Επίσης οι παρόντες Βουλευτές δεσμεύτηκαν να κάνουν σχετικές επερωτήσεις στη Βουλή.
Επιπλέον, μας ενημερώνουν ότι τη Δευτέρα 12 Απριλίου 2010 πραγματοποιήθηκε συνάντηση στη Λαμία μεταξύ του Προέδρου του Εργατικού Κέντρου Λιβαδειάς κ. Σταθά Γιάννη, της Αντινομάρχη Βοιωτίας κ. Βάσως Λάσπη του Προέδρου των εργαζομένων του Συλλόγου Εργαζομένων στο Ελληνικό Κέντρο Ψυχικής Υγιεινής και Ερευνών κ. Κίτικα Δημήτρη, εκπροσώπων των συμβασιούχων εργαζόμενων στο ΕΚΕΨΥΕ, και της Υποδιοικήτριας του Ε΄ ΔΥΠΕ Θεσσαλίας – Στερεάς κας Σκιαδοπούλου Παρασκευής με την ίδια θεματολογία.
Για το Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΑΘΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: