Κυριακή 30 Μαΐου 2010

Ημερίδα για την μάστιγα των αναβολικών


Με πρωτοβουλία της μη κερδοσκοπικής εταιρείας που εδρεύει στην Αθήνα, με την επωνυμία «ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΒΟΛΙΚΑ», και σε συνεργασία με τον Δήμο Ηρακλείου, προγραμματίζεται για το καλοκαίρι ημερίδα που θα έχει στόχο την ενημέρωση για τον αγώνα που αποβλέπει στο χτύπημα τής μάστιγας των αναβολικών.
Η ημερίδα αυτή, 1η από τις Περιφερειακές, θα υποστηρίζεται από τις Ενώσεις των Καθηγητών Φυσικής Αγωγής Ηρακλείου, Λασιθίου, Ρεθύμνου και Χανίων, για αυτό αναμένεται μεγάλη συμμετοχή αθλούμενων, αθλητικών παραγόντων, τεχνικών συμβούλων και βέβαια ανθρώπων από τους χώρους των γραμμάτων και του πολιτισμού, δεδομένου ότι, θα προσκληθούν φορείς και πρόσωπα από όλη την Κρήτη, που έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το μεγάλο αυτό θέμα.
Στην ημερίδα η οποία τιτλοφορείται - «Οι επιπτώσεις στην υγεία και την ζωή των αθλούμενων από τη χρήση απαγορευμένων φαρμακευτικών ουσιών» θα απευθύνουν χαιρετισμούς ο Πρόεδρος της εταιρείας κ. Γιώργος Κατσιμπάρδης πρώην Υφυπουργός Εσωτερικών και επίτιμος Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, ο σεβασμιότατος αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ειρηναίος, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού κ. Πάνος Μπιτσαξής και ο αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Κρήτης κ. Ιωσήφ Παπαματθαιάκης.
Η διαδικασία που θα ακολουθηθεί, με ομιλητές και παρεμβαίνοντες θα χωριστεί στις παρακάτω τρεις (3) ενότητες....
Η συνέχεια εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια: