Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

Για την Γαλλία αναχώρησε η Κατερίνα Διαμαντοπούλου


Η Γενική Γραμματέας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κ. Κατερίνα Διαμαντοπούλου επικεφαλής 12μελούς αντιπροσωπείας αναχώρησε σήμερα για το La Baulle στη Γαλλία όπου θα συμμετέχει στο 8ο Παγκόσμιο Συνέδριο Επενδύσεων.
Πρόκειται για το 8th World Investment Conference 2010 στο οποίο η μόνη Ελληνική συμμετοχή είναι αυτή της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας – μιας από τις 8 Περιφέρειες από όλο τον κόσμο που επιλέχτηκαν με αυστηρά επενδυτικά και οικονομικά κριτήρια ανάπτυξης.
Το παγκόσμιο Συνέδριο Επενδύσεων που ξεκινά αύριο 2 και ολοκληρώνεται στις 4 Ιουνίου στο La Baulle στη Γαλλία είναι ένας υψηλού κύρους θεσμός που ειδικά όσον αφορά στην Ευρώπη είναι επικεντρωμένο στην τεχνολογία, στην επιχειρηματικότητα, στις επενδύσεις και γενικά στις δράσεις για την τόνωση της παγκόσμιας οικονομικής ανάπτυξης.
Η επιλογή της Γενικής Γραμματείας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας έγινε μετά από αξιολόγηση της υποψηφιότητας της που συνοδεύτηκε από ολοκληρωμένες προτάσεις προσέλκυσης επενδύσεων.
Η συμμετοχή της επιτεύχθηκε μετά από συντονισμένες προσπάθειες της Γενικής Γραμματέως της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κας. Κατερίνας Διαμαντοπούλου και των συνεργατών της και αποτελεί μοναδική ευκαιρία προβολής και προώθησης της Περιφέρειας – και μέσω αυτής της χώρας – σε ένα ειδικό κοινό από ηγέτες παγκόσμιου επιπέδου στους τομείς οικονομίας, υψηλής τεχνολογίας και πολιτικής με στόχο την προσέλκυση επενδύσεων στους Νομούς Φθιώτιδας, Βοιωτίας, Εύβοιας Ευρυτανίας και Φωκίδας.
Ενδεικτικά....
Η συνέχεια εδω

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ELA RE TO PIPINI PAEI FRANCE ANTE PALI TO TSIMPISES TO TAXIDAKI TSAMPA APO TON NOEMBRIO MENOYME ELLADA...FERE MAS KAI TON LOGARIASMO STHN EPISTROFH GIATI 12 MELH