Κυριακή 1 Αυγούστου 2010

Σχόλια ΣΤΟΠ



Το θήβα press σταματά να δέχεται προσωρινά, ελπίζουμε, τα σχόλια σας.
Δύσκολη η απόφαση όμως τις τελευταίες ημέρες ανώνυμα φασιστοειδή, προσπάθησαν να εμπλέξουν ονόματα, καταστάσεις και ότι τους πέρναγε απο το χέρι προκειμένου να μας ρίξουν στα μάτια των χιλιάδων αναγνωστών μας.
Νομίζουμε ότι δεν έχουμε αδικήσει κανέναν.
Όπως απο κανέναν δεν δεχόμαστε πιέσεις ή μαθήματα για το τι θα κάνουμε στο "σπίτι" μας.
Εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι λείψαμε μια εβδομάδα και την λάσπη που κουβαλούσαν στο μυαλό τους, την έριξαν πάνω μας.
Δυστυχώς όμως γι' αυτούς η λάσπη της κατάντιας και του μίσους που θρέφουν και συντηρούν δεν κολλάει σε κανέναν που θέλει να εκφράζει την άποψη του ελεύθερα και πολιτισμένα.
Και όσο θα έρχονται οι εκλογές (γιατί για αυτές καίγονται) τα φασιστοειδή αυτά, θα μεταμορφωθούν σε υμνητές και υποστηρικτές των δικών τους ανθρώπων που ΠΟΤΕ δεν αδικήσαμε.
Είναι πολλές οι φορές που δεχτήκαμε επιθέσεις απο τσιράκια, δήθεν ελεύθερους πολίτες επειδή δήθεν δεν δημοσιεύουμε όλα τα δελτία τύπου.
Ποτέ όμως ΕΠΙΣΗΜΑ κανένας δεν διαμαρτυρήθηκε. Και αυτή είναι η κατάντια τους. Να δημιουργήσουν εντυπώσεις προκειμένου να βγουν στον αφρό. Ξέχασαν όμως ότι στον αφρό επιπλέουν τα περριτώματα!
Η απόφαση μας ελπίζουμε ότι δεν θα επηρεάσει τους χιλιάδες αναγνώστες μας.
Προτιμούμε να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο απο ανεγκέφαλα όντα που γράφουν και κατηγορούν οποιονδήποτε δεν τους "κάθεται".
Έτσι πιστεύω ότι θα ησυχάσουμε απο δαύτους μέχρι να αντιληφθούν ότι το δικαίωμα της ελευθερίας του λόγου και της σκέψης δεν πρέπει να γίνει αλητεία και μιζέρια!

Δεν υπάρχουν σχόλια: