Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Συναυλία Μανώλη Μητσιά – Θ. Μπάκα στη Θήβα!


Θα ερμηνεύσουν τραγούδια του Ηλία Ανδριόπουλου

Ο ΗΛΙΑΣ ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ είναι ένας από τους πιο σημαντικούς συνθέτες που διαθέτει ο τόπος μας. ΄Εχει διαγράψει μία πλούσια καλλιτεχνική πορεία, καταθέτοντας διαχρονικά έργα και τραγούδια ανυπέρβλητης ομορφιάς, που έγιναν μεγάλες επιτυχίες. Ενδεικτικά αναφέρουμε τα «Γράμματα στο Μακρυγιάννη», τα «Λαϊκά Προάστια», τους «Προσανατολισμούς», τις «Ξένες Πόρτες», τους « Αργοναύτες» κ.α.
Τραγούδια του, όπως το «Μην κλαις», «Θα σε ξανάβρω στους μπαξέδες», «Πλατεία Βάθης», «Ο ΄Ερωτας το Αρχιπέλαγος», «Αυτές οι ξένες αγκαλιές» και πολλά άλλα, έχουν τραγουδηθεί και τραγουδιούνται αδιάκοπα σε ολόκληρη τη χώρα, από κάθε εκλεκτή συντροφιά.
Ο Ηλίας Ανδριόπουλος έχοντας στις αποσκευές του όλο το πολύτιμο υλικό της συνθετικής του διαδρομής, μας επισκέπτεται για να δώσει μία μοναδική συναυλία στην πόλη μας την Θήβα, την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου στις 9 το βράδυ, στο Θέατρο Μελίνα Μερκούρη στο Μοσχοπόδι.
Τα τραγούδια του θα ερμηνεύσουν δύο σπουδαίοι καλλιτέχνες. Ο διαχρονικός Μανώλης Μητσιάς, μαζί με την νεότερη ερμηνεύτρια, ιδανική στα τραγούδια του Ανδριόπουλου, που κάνει λαμπρή καριέρα στην Ευρώπη, την μέτζο σοπράνο Θεοδώρα Μπάκα.
Η συναυλία γίνεται με πρωτοβουλία του Δήμου Θηβαίων , που έχει και την ευθύνη της διοργάνωσης.

Δείτε εδω το βιογραφικό του Ηλία Ανδριόπουλου

Δεν υπάρχουν σχόλια: