Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΣΚΡΗ: Τους έπιασαν οι κάτοικοι πριν προλάβουν να φύγουν με τα κλοπιμαία



Διαβάστε θράσος και γιατί όχι, αφού τίποτα πλέον δεν σταματάει κανέναν. Ώρα 2.30 το μεσημέρι της Τετάρτης εισαγόμενοι Τσιγγάνοι στάθμευσαν την BMW έξω από το σπίτι, στην Άσκρη, διέρρηξαν το παράθυρο μπήκαν μέσα, έκαναν φύλλα και φτερά τα πάντα και πήραν χρήματα και κοσμήματα.
Οι γείτονες, που ήξεραν ότι οι κάτοικοι έλειπαν, χτύπησαν πόρτες και παράθυρα, φωνάζοντας τους ιδιοκτήτες χωρίς όμως να πάρουν απάντηση.
Υποψιασμένοι ειδοποίησαν και άλλους συγχωριανούς τους αλλά και την ΕΛ.ΑΣ και το πανηγύρι άρχισε..
Κατάφεραν να πιάσουν τον έναν και τον άλλον τον συνέλαβαν οι Αστυνομικοί
«Είναι η τρίτη φορά που κλέβουν το σπίτι μας και είναι τα ίδια πρόσωπα, τους αναγνώρισα. Απευθύνω έκκληση στον πρωθυπουργό να τους μαζέψει και να τελειώνουμε γιατί θα τους τελειώσουμε εμείς» είπε σε δηλώσεις του ο ιδιοκτήτης του σπιτιού.
«Στο χωριό μας επί 6 7 μήνες έχουμε δική μας ομάδα περιφρούρησης. Είναι η τρίτη φορά που πιάνουμε κακοποιούς μόνοι μας και προειδοποιούμε όλους τους επίδοξους πως αν ξαναπλησιάσουν το χωριό δεν πάει ο νους τους το τι θα πάθουν» λέει κάτοικος της Άσκρης ενώ κάποιος άλλος εκφράζει και δικαιολογημένα τα παράπονα του «σε τέτοιο κράτος ζούμε σήμερα. Όλοι έλεγαν ότι θα επιληφθούν για την ασφάλεια του πολίτη και το μόνο ξέρουν να κάνουν είναι τα εισπρακτικά μέτρα και τίποτα άλλο. Γι’ αυτό κι μείς έχουμε πάρει τον νόμο στα χέρια και όποιος θέλει “μολών λαβέ”».

Δεν υπάρχουν σχόλια: