Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ: Περιοδεία στην λαϊκή αγορά και στα καταστήματα στο Δήλεσι


Περιοδεία πραγματοποίησαν ο υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Τανάγρας Ξένος Βαγγέλης , ο υποψήφιος σύμβουλος Περιφέρειας Αν. Στερεάς και Εύβοιας Παυλόπουλος Λάμπρος και υποψήφιοι σύμβουλοι από το Δήλεσι, στην λαϊκή αγορά του Δηλεσίου. Μοίρασαν τις διακηρύξεις και της περιφέρειας και του δήμου και συζήτησαν με τους Λαϊκατζήδες και τον απλό κόσμο που ψώνιζε για διάφορα προβλήματα που τους απασχολούν.
Στα πηγαδάκια που στήθηκαν, ιδιαίτερα τονίστηκε ότι ο συνδυασμός ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ στηρίζεται από το ΚΚΕ το ΠΑΜΕ και άλλες λαϊκές δυνάμεις. Δεν κοροϊδεύουν τον λαό όπως κάνουν οι άλλοι συνδυασμοί της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ , που δηλώνουν «ανεξάρτητοι». Τονίστηκε επίσης ότι θα κάνουν αγώνα όπως έκαναν πάντα για τα συμφέροντα της εργατιάς , της αγροτιάς, των αυτοαπασχολουμένων ελεύθερων επαγγελματιών, των νέων των γυναικών. Αγώνα για κεντρικό διυλιστήριο , για έλεγχο της υγείας των κατοίκων, για αποζημίωση των αγροτών και άρδευση των χωραφιών με καθαρό νερό. Αγώνα για να μην κλείσει κανένα σχολείο, αλλά να ιδρυθούν και νέα και με ποιοτική μόρφωση δωρεάν. Αγώνα για καθαρό περιβάλλον, για δωρεάν υγεία και πρόνοια. Κάλυψη των υπηρεσιών του Δήμου με εξειδικευμένους εργαζόμενους , με μόνιμη και σταθερή εργασία, με μηχανολογικό εξοπλισμό, ούτως ώστε να παρέχονται υπηρεσίες καλές, ( πχ συγκέντρωση των σκουπιδιών) κ.α.
Κάλεσαν δε να στηρίξουν και να ψηφίσουν τους συνδυασμούς της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ, βάζοντας τέλος στους συναισθηματισμούς και στις συγγένειες. Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΛΑΪΚΟΣ, ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΠΑΡΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΘΟΥΝ. ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΗΣΕΙ ΠΑΛΙ Η ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: