Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Μήνυμα του Δημάρχου Θηβαίων κ. Νίκου Σβίγγου για την έναρξη της σχολικής χρονιάς


Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς θέλω να ευχηθώ σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς, υγεία, όρεξη και δύναμη για δουλειά και καλή επιτυχία στο πολύ σπουδαίο έργο σας.
Η σχολική χρονιά ας εκπληρώσει τις προσδοκίες και τα όνειρα όλων μας που δεν ικανοποιήθηκαν τα προηγούμενα έτη.
Η ανάγκη για ένα σύγχρονο σχολείο που να μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες και τις απαιτήσεις του παρόντος και του μέλλοντος στην εποχή μας που όλα τρέχουν με πολύ γρήγορες ταχύτητες επιβάλει στην πολιτεία και σε όλους μας να αναδείξουμε την παιδεία στα έργα και όχι στα λόγια σε ζήτημα πρώτης προτεραιότητας.
Εύχομαι στους εκπαιδευτικούς να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να κάνουν αυτή τη σχολική χρονιά όσο γίνεται πιο ευχάριστη και εντυπωσιακή στους μαθητές τους.
Στους γονείς να συμπαραστέκονται και να μοιράζονται τις ανησυχίες και τον ενθουσιασμό των παιδιών τους.
Ιδιαίτερα εύχομαι στους μαθητές της Α΄ Δημοτικού να προσαρμοστούν όσο γίνεται πιο γρήγορα στο νέο σχολικό περιβάλλον και να έχουν καλή πρόοδο.
Ευχόμενος καλή σχολική χρονιά σε όλους, δίνω για μια ακόμα φορά τη διαβεβαίωση ότι θα σταθούμε όχι μόνο αρωγοί σε κάθε πρόβλημα της εκπαίδευσης αλλά και πρωτοπόροι στη μεγάλη αλλαγή που απαιτούν οι καιροί και στην Παιδεία.
Μια χρονιά αποδοτική, με συλλογική εργασία και κοινές στοχεύσεις, ικανή να ανταποκριθεί στα όνειρα και τις προσδοκίες ...

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΒΙΓΓΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: