Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

Περιοδεία Γ. Μαρίνου, υποψ. Περιφερειάρχη στο Δήμο Ιστιαίας-Αιδηψού


1) Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ, ο συνδυασμός που υποστηρίζει το ΚΚΕ στις τοπικές που υποστηρίζει το ΚΚΕ στις τοπικές περιφερειακές εκλογές πραγματοποίησε εκδήλωση στους Ωρεούς της Β. Εύβοιας στις 15/9 με ομιλητές το Δημήτρη Περπατάρη υποψήφιο δήμαρχο του Δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού και το Γιώργο Μαρίνο μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Βουλευτή Εύβοιας και υποψήφιο Περιφερειάρχη Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας.
Οι ομιλητές καυτηρίασαν την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης που μειώνει τους μισθούς και τις συντάξεις, καταργεί εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα, χειροτερεύει την κατάσταση στην Υγεία, την Πρόνοια, την Παιδεία.
Ανέδειξαν τις ευθύνες των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ αλλά και των συνδυασμών τους στην τοπική και περιφερειακή διοίκηση για την όξυνση των προβλημάτων του λαού της Β. Εύβοιας για την άθλια κατάσταση στο οδικό δίκτυο και τις μεγάλες ελλείψεις σε υποδομές που χρειάζονται οι λαϊκές οικογένειες.
Αποκάλυψαν ότι ο «Καλλικράτης», η νέα διοικητική μεταρρύθμιση αποτελεί εργαλείο στα χέρια του κεφαλαίου και της αντιλαϊκής πολιτικής για νέα φορολογία σε βάρος του λαού, εμπορευματοποίησης της παιδείας, της υγείας, της Πρόνοιας παράδοσης του φυσικού πλούτου στα χέρια μεγάλων οικονομικών συμφερόντων.
Τόνισαν την αναγκαιότητα υπερψήφισης....

Η συνέχεια εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια: