Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Ανακοίνωση φιλάθλων ΑΟ Χαλκίς για την σύλληψη των δύο ατόμων


Λευτεριά στης Χαλκίδας τα παιδιά. Δυστυχώς για 2η συνεχόμενη αγωνιστική ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΣΤΕ, να ασχολούμαστε με εξωαγωνιστικά θέματα. Πριν από την έναρξη της αναμέτρησης κατά την είσοδο των φιλάθλων της ομάδας μας, η Αστυνομική Υποδιεύθυνση της Θήβας προέβει σε επιλεκτικό σωματικό έλεγχο, στον οποίο βρέθηκαν μερικοί πυρσοί και μερικά δυναμιτάκια.
Ύστερα από αυτό οι αστυνομικοί προέβησαν σε δυο συλλήψεις οπαδών μας οι οποίοι οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα πριν από την έναρξη του αγώνα και οι οποίοι θα περάσουν από την διαδικασία του αυτόφωρου.
Φυσικά αυτός ο εξωνυχιστικός έλεγχος έγινε μόνο στην πλευρά των οπαδών του ΑΟΧ αφού οι γηπεδούχοι "μάλλον" δραπέτευσαν από αυτόν και μπόρεσαν να εισάγουν στην κερκίδα τους δυο πυρσούς τους οποίους και άναψαν κατα τους πανηγυρισμούς του πρώτου τέρματος. Ελπίζουμε οι αρμόδιοι να νιώθουν υπερήφανοι που ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ξεβρώμισαν τον τόπο από 2 εγκληματικές φυσιογνωμίες που δρούσαν στα γήπεδα της Δ΄Εθνικής εδώ και δεκαετίες....!!! Είναι ντροπή 2 παιδιά να περάσουν τη νύχτα στο κρατητήριο επειδή παράτησαν οικογένειες και κοπέλες για να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα!
Κύριοι ελπίζουμε να κοιμηθείτε ήσυχοι σήμερα το βράδυ καθώς συλλάβατε 2 οπαδούς με ονοματεπώνυμο και αφήνετε στα γήπεδα "γνωστούς-αγνώστους" και κουκουλοφόρους.....
Υ.Γ. Τα αγωνιστικά για εμάς που πήγαμε στο γήπεδο και γυρίσαμε λιγότεροι περνούν σε δεύτερη μοίρα

Δεν υπάρχουν σχόλια: