Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Μήνυμα του υποψηφίου Περιφερειάρχη Στερεάς Νίκου Παπανδρέου


Μετά και την επίσημη στήριξη του προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. Καρατζαφέρη στον ανεξάρτητο υποψήφιο περιφερειάρχη Στ. Ελλάδας , γιατρό κ. Ν. Παπανδρέου, ξεκινάει η τελευταία φάση του προεκλογικού αγώνα στον Νομό μας και στην Περιφέρεια .
Ο κ. Ν. Παπανδρέου που ως γιατρός βρίσκεται κοντά στους συνανθρώπους μας και γνωρίζει τα προβλήματα τους και σαν πρώην βουλευτής και εκλεγμένος νομάρχης Ευβοίας έχει πείρα στην διοίκηση και έχει μαζί του, όλους όσους θα συμμετάσχουν στο ψηφοδέλτιο αλλά και όλους όσους θέλουν να στείλουν το μήνυμα τού συνδυασμού του και που μοναδική τους έγνοια είναι να υπηρετήσουν σωστά και τίμια τον τόπο.
Τώρα πλέον τον λόγο έχει ο λαός .
Όλοι ζούμε μια καθημερινότητα που μας ταλαιπωρεί.
Όλοι μάθαμε και μαθαίνουμε, πως το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ επί 30 χρόνια κακοδιοικούν και καταστρέφουν την Ελλάδα για να φτάσουμε εδώ που φτάσαμε σήμερα.
Σε λιγότερο από δύο μήνες θα ζητήσουν την ψήφο του Ελληνικού λαού, δικοί μας άνθρωποι νέοι, έντιμοι και άφθαρτοι αλλά και αυτοί που τα τελευταία χρόνια τον καταλήστεψαν.
Τώρα είναι μοναδική ευκαιρία να ενισχυθούν όλοι εκείνοι οι πατριώτες που δεν στηρίζουν τις απόψεις του δικομματισμού και του παρελθόντος που μας οδήγησε στην σημερινή άθλια κατάσταση.
Έχουμε χρέος απέναντι στην σημερινή γενιά που τώρα υποφέρει αλλά και στην νέα γενιά, να πούμε ένα βροντερό «όχι» σ’ αυτούς που μας κατέστρεψαν και τώρα έχουν το θράσος για άλλη μια φορά να προσπαθούν να μας κοροϊδέψουν υποσχόμενοι ότι θα κάνουν αυτά που επί 35 χρόνια δεν έκαναν.
Ο ΛΑ.Ο.Σ. προτείνει συνδυασμούς και άτομα που είναι δοκιμασμένα, έχουν γνώσεις, είναι αποδεκτά για το ήθος και το έργο τους από την κοινωνία και σίγουρα δεν υπηρετούν το καταστροφικό κατεστημένο .
Ο ΛΑ.Ο.Σ. προτείνει στον Ελληνικό λαό να στηρίξει αυτούς τους ανθρώπους για το καλό τού τόπου αλλά και για να τιμωρήσει αυτούς που είναι υπεύθυνοι για την σημερινή κατάντια τού τόπου
Ο ΛΑ.Ο.Σ. προτείνει να ψηφίσετε το ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΜΕΤΩΠΟ Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος, με υποψήφιο περιφερειάρχη τον γιατρό Νίκο Παπανδρέου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: