Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Η απάντηση της "Αυτοδιοικητικής ενότητας" στον "Σύγχρονο Δήμο"


Μέσα στα πλαίσια των προγραμματισμένων επισκέψεων της ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ σε φορείς και Συλλόγους, σήμερα 22/10/2010, ο Υποψήφιος Δήμαρχος κ. Σταμάτης Χαλβατζής συνοδευόμενος από μέλη του Συνδυασμού, επισκέφθηκαν το ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ και το Nοσοκομείο της Θήβας, όπου συνάντησαν τους εργαζόμενους και συζήτησαν μαζί τους τα προβλήματα των συγκεκριμένων χώρων.
Η σύμπτωση της παρουσίας στον χώρο του ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ γονέων των ΑΜΕΑ και υπηρεσιακών παραγόντων, βοήθησε στην πληρέστερη ενημέρωσή μας και ουδόλως επείχε θέση υποκατάστασης κανενός άλλου θεσμικού φορέα.
Η προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων και αποπροσανατολισμού που επιχειρείται από συγκεκριμένο χώρο, προκειμένου να καλυφθεί η έλλειψη οποιασδήποτε πρόνοιας για την ευαίσθητη αυτή κοινωνική ομάδα έως τα σήμερα από τους καθ’ ύλην αρμόδιους, μας αφήνει ψυχρά αδιάφορους και προκαλεί το δημόσιο αίσθημα και τους συμπολίτες μας, οι οποίοι με το αλάθητο αισθητήριό τους σίγουρα θα στείλουν στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου... «κάθε κατεργάρη στον πάγκο του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: