Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Συναντηση Ν. Σβίγγου με τους υποψήφιους Συμβούλους του συνδυασμού "Σύγχρονος Δήμος"


Με τους υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους και φίλους συναντήθηκε χθες βράδυ ο επικεφαλής του συνδυασμού «Σύγχρονος Δήμος» Νίκος Σβίγγος.
Η συνάντηση έγινε στο κέντρο Τζάκι στον σιδηροδρομικό σταθμό όπου οι προσκεκλημένοι του Νίκου Σβίγγου είχαν την ευκαιρία να ακούσουν τις θέσεις και τις προτάσεις του για τον νέο Καλλικράτειο Δήμο αλλά και να ανταλλάξουν απόψεις.
Ακολουθούν αποσπάσματα της ομιλίας του κ. Σβίγγου.

«Η παρουσία μας σήμερα εδώ υποδηλώνει την αγάπη μας για τον τόπο μας. Είμαστε συνδυασμό νίκης, ο συνδυασμός που εγγυάται στον νέο Καλλικρατικό Δήμο την συνέχιση της δημιουργικής πορείας ενός Δήμου στον οποίο αγκαλιάζουμε και καλωσορίζουμε τους Δημότες των Βαγίων, της Θίσβης και των Πλαταιών.
Ερχόμαστε σήμερα αυθόρμητα να θέσουμε τους εαυτούς μας στην υπηρεσία των πόλεων, των χωριών μας, των συμπολιτών μας για να τους προσφέρουμε καλύτερη ποιότητα ζωής.
Αν όλοι μαζί υπηρετήσουμε σήμερα με αποφασιστικότητα, αγάπη και σεβασμό τον πολίτη, γιατί γι’ αυτό ερχόμαστε, είναι σίγουρο ότι οι μέρες που θα έρθουν θα είναι καλύτερες.
Περάσαμε την τετραετία έχοντας σαν προσκύνημα μας την προσφορά στον πολίτη.
Ούτε υπηρετούμε τις «εμπορικές συμφωνίες» που κάποιοι έχουν προχωρήσει. Εμάς μας ενδιαφέρει ο Δήμος. Τραβάμε μπροστά, στην πρώτη γραμμή για τον πολίτη, μαζί με τον πολίτη.
Είμαστε σε προεκλογική περίοδο και πολλοί και διάφοροι λένε οτιδήποτε. Και πρέπει να απαντήσουμε στα ψεύδη τα οποία αιωρούνται και τα οποία είναι το μόνο όπλο των αντιπάλων και ξέρετε γιατί; Γιατί δεν έχουν να αντιπαρατεθούν στην Δημοτική Αρχή και στον Δήμαρχο σε τίποτα. Δεν έχουν να αντιπαρατεθούν σε έργα, παρεμβάσεις και στην προκοπή του τόπου. Ποιος θα πει ότι ολιγωρήσαμε στο πρόβλημα του μολυσμένου νερού; Ποιος θα πει ότι ολιγωρήσαμε στο μεγάλο πρόβλημα του περιβάλλοντος που είναι τα σκουπίδια;
Δεν θα τολμήσει κανείς γιατί καταφέραμε να είμαστε στον τομέα αυτό το «Κέντρο της Ελλάδας» φέρνοντας την έδρα του Πανελληνίου Δικτύου Φορέων Διαχείρισης στη Θήβα.

Η συνέχεια εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια: