Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Ανοιχτή επιστολή Αντιδημάρχου Θηβαίων Κώστα Βενιζέλου


Φίλες και φίλοι,
Σε λίγο καιρό θα κληθούμε να αναδείξουμε την νέα Δημοτική αρχή του τόπου μας. Καλωσορίζουμε με τον «Καλλικράτη» τους Δημότες των Βαγίων, της Θίσβης και των Πλαταιών. Δήμοι με δυνατότητες ανάπτυξης στον πρωτογενή, το δευτερογενή και τον τριτογενή τομέα. Δήμοι με δυνατότητες τουριστικής αξιοποίησης. Θάλασσες, ορεινοί όγκοι, θρησκευτικά μνημεία αλλά κυρίως με σημαντικούς αρχαιολογικούς χώρους που σηματοδότησαν την παγκόσμια ιστορία. Μια ιστορία που διδάσκεται σε όλο τον κόσμο.
Είναι ολοφάνερο ότι αυτές οι εκλογές δεν είναι σαν τις προηγούμενες. Η νέα Δημοτική αρχή θα κληθεί να αντιμετωπίσει περισσότερες και νέες προκλήσεις. Δεν έχουμε χρόνο για χάσιμο, ούτε όμως οι εποχές μας ενδείκνυνται για πειραματισμούς. Οι καιροί απαιτούν ανθρώπους έμπειρους, ικανούς, αποτελεσματικούς. Ανθρώπους με όρεξη, μεράκι και αγάπη για την Αυτοδιοίκηση και τον τόπο τους!
Ολοκληρώνοντας σε λίγο καιρό την δημοτική μας θητεία έχουμε να καμαρώνουμε για πολλά. Δεν αφήσαμε τίποτα στην τύχη. Δεν επιτρέψαμε καμία ευκαιρία να πάει χαμένη. Προσπαθήσαμε να πετύχουμε το καλύτερο και καταφέραμε πολλά όμως απομένουν να κάνουμε ακόμη περισσότερα.
Με αυτά τα λόγια σας καλώ να ανανεώσετε την εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπο του Δημάρχου Θηβαίων Νίκου Σβίγγου και τον συνδυασμό «Σύγχρονη Θήβα» προκειμένου όχι μόνο να συνεχίσουμε αυτά που ξεκινήσαμε αλλά να διεκδικήσουμε και να παλέψουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για έναν Δήμο καλύτερο, για έναν Δήμο που να μας αξίζει.
Με Δήμαρχο τον Νίκο Σβίγγο κάνουμε τον νέο Δήμο Θηβαίων Σύγχρονο!

Κωνσταντίνος Βενιζέλος, Αντιδήμαρχος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος του συνδυασμού «ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΘΗΒΑ»

Δεν υπάρχουν σχόλια: