Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Νέα πτώση της θερμοκρασίας απο αύριο - Έρχονται τα πρώτα χιόνια


Παροδική βροχή στην Αττική, με σταδιακή βελτίωση. Οι άνεμοι θα είναι βορειοανατολικοί μέχρι 7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην Αθήνα από 16 έως 21 βαθμούς Κελσίου.
Υπόλοιπη Ελλάδα
Βροχή στην Μακεδονία και τη Θράκη, με λίγα χιόνια στα βουνά. Καταιγίδα στα νησιά του Ιονίου, Ήπειρο, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησο, με σταδιακή εξασθένηση. Βροχή με πιθανή καταιγίδα σε Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησο, αλλά και λίγα χιόνια στις κορυφές των βουνών της Θεσσαλίας και της Στερεάς. Σποραδικές βροχές μικρής διάρκειας σε Κυκλάδες, Κρήτη, νησιά Ανατολικού Αιγαίου και Δωδεκάνησα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση και θα κυμανθεί : Στη Βόρεια Ελλάδα από 11 έως 17 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 13 έως 23 και στα νησιά από 16 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα είναι βορειοανατολικοί 8 Μποφόρ στο Αιγαίο.
Πρόγνωση καιρού Παρασκευής, 8 Οκτωβρίου 2010
Λιγοστεύουν οι βροχές, υποχωρεί κι άλλο ο υδράργυρος! Τοπικές βροχές προβλέπονται γι’ αύριο Παρασκευή, στη Δυτική και Κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την Ανατολική Πελοπόννησο και την Κρήτη. Πιθανές καταιγίδες στις νοτιότερες περιοχές. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα βουνά της Θεσσαλίας και της Στερεάς, με εξασθένηση των φαινομένων από το βράδυ. Λίγα σύννεφα στη Δυτική Πελοπόννησο και στις Κυκλάδες. Οι άνεμοι βόρειοι - βορειοανατολικοί 6 με 7 και πρόσκαιρα το πρωί στο Αιγαίο 8 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει και νέα πτώση, κυρίως στα Ανατολικά και Βόρεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: