Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Θήβας


Σας κοινοποιούμε την υπ’αριθ. 5984/18-3-2011 πρόσκληση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος (Παλαιό Δημαρχείο- οδός Πινδάρου & Οιδίποδος) την 22 του μηνός ΜΑΡΤΙΟΥ 2011, ημέρα ΤΡΙΤΗ και ώρα 19:00 με τα παρακάτω θέματα, για ενημέρωσή σας.
Θέμα 1ο : Παραλαβή τελικών εκθέσεων των μελετών : α) Διερεύνηση επιβάρυνσης αγροτικών προϊόντων από τοξικούς ρύπους στην περιοχή του Δήμου Θηβαίων, β) Κατάσταση των υπογείων νερών στην ευρύτερη περιοχή του Δ.Θηβαίων και λήψη απόφασης για τη δημοσιοποίηση των συμπερασμάτων αυτών.
Θέμα 2ο : Έκφραση γνώμης σχετικά με την μετεγκατάσταση μονάδας ιχθυοκαλλιέργειας της εταιρείας «ΣΠΑΡΦΙΣ Α.Ε.» από τη θέση «Όρμος Σπηλιά» στις θέσεις «Όρμος Σπηλιά (20 στρέμματα)» και «Ακρωτήριο – Τράχηλος Όρμος Σπηλιάς (10 στρέμματα)» Δημοτικής Ενότητας Θίσβης.
Θέμα 3ο : Έγκριση της υπ’ αριθ. 9/2011 απόφασης του Δ.Σ. του ΝΠΔΔ με την επωνυμία : «ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΘΗΒΑΣ», σχετικής με την έγκριση του απολογισμού τους οικ.έτους 2010.
Θέμα 4ο : Έγκριση προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου : «Ανακατασκευή στέγης στο παλαιό Κοινοτικό Κατάστημα Νεοχωρακίου».
Θέμα 5ο : Έγκριση προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου : «Οδοποιϊα Συνοικίας Πινδάρου».

Η συνέχεια εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια: