Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Απάντηση της ΔΕΗ στην Βάσω Τσόνογλου


Ερώτηση προς τους Υπουργούς Οικονομικών κο Γ. Παπακωνσταντίνο, Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κο. Μ. Χρυσοχοίδη και
Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κα. Κ. Μπιρμπίλη κατέθεσε τον Ιανουάριο του 2011 η Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Βασιλική Τσόνογλου – Βυλλιώτη.
Θέμα της ερώτησης «Κοινωνικό τιμολόγιο για τους αγρότες – Ρύθμιση Ληξιπρόθεσμων Οφειλών».
Σας παραθέτουμε την απάντηση της ΔΕΗ Α.Ε η οποία κοινοποιήθηκε στα προαναφερθέντα Υπουργεία.
Απάντηση σε ερώτηση (9890/27.01.2011) της Βουλευτή ΠΑΣΟΚ Βοιωτίας Βασιλικής Τσόνογλου-Βυλλιώτη.
Με την Υπουργική Απόφαση Δ5-ΗΛ/Β/Φ29/16027/06.08.2010, θεσμοθετήθηκε το Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο (ΚΟΤ) και ορίστηκαν οι δικαιούχοι του.
Σύμφωνα με το νέο τιμολόγιο η ΔΕΗ Α.Ε παρέχει Αγροτικό Τιμολόγιο-Διακοπτόμενο για αγροτική χρήση το οποίο παραμένει σημαντικά χαμηλότερο από όλα τα υπάρχοντα τιμολόγια, παρά την αύξηση του 6% που προσεγγίζει τις τιμές του ΚΟΤ.
Επιπλέον, οι αρμόδιες υπηρεσίες της Επιχείρησης και κυρίως τα καταστήματα μας πανελλαδικά, αντιμετωπίζουν με τη δέουσα προσοχή όλα τα αιτήματα πελατών μας ή φορέων που τους εκπροσωπούν για ρύθμιση των οφειλών τους, στις περιπτώσεις που αδυνατούν να εξοφλήσουν εφάπαξ τους λογαριασμούς ρεύματος. Σημειώνεται ότι, τα τοπικά μας Καταστήματα ενεργούν πάντα στο πλαίσιο των δυνατοτήτων που παρέχονται από τον κανονισμό της Επιχείρησης.
Σύμφωνα με τις ρυθμίσεις.....

Η συνέχεια εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια: