Σε επιστροφή στις ελληνικές παραδοσιακές διατροφικές συνήθειες καλεί ο Γιώργος Καββαθάς, πρόεδρος της αστικής εταιρείας «Εστία», γενικός γραµµατέας της Οµοσπονδίας Εστιατόρων και αντιπρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ. Με αφορµή και το επερχόµενο γαστρονοµικό διήµερο, στις 30 και 31 Μαΐου στο Σύνταγµα, σε συνεργασία µε το Κίνηµα Πολιτών «Καταναλώνουµε ό,τι παράγουµε», προτρέπει σε καθολική στήριξη των ντόπιων παραγωγών και της ελληνικής κουζίνας έναντι των ξενόφερτων διατροφικών µοντέλων.
1 Πότε και γιατί συστάθηκε η «Εστία»;
Το 2008, µε στόχο την προώθηση της ελληνικής γαστρονοµίας και ζαχαροπλαστικής.
2 Ποιοι φορείς είναι µέλη;
Η Πανελλήνια Οµοσπονδία Εστιατορικώνκαι Συναφών Επαγγελµάτων, η Οµοσπονδία Επαγγελµατοβιοτεχνών Ζαχαροπλαστών, η Οµοσπονδία Αρτοποιών, ηΟµοσπονδία Τυροπαραγωγών,η Λέσχη Αρχιµαγείρων,ηΕνωση Βιοτεχνών Βιοµηχανιών Ζαχαρωδών,οΣύνδεσµος Ελλήνων Τυποποιητών ΣυσκευαστώνΕξαγωγέων Μελιού, ο Σύνδεσµος Ελληνικών ΒιοµηχανιώνΤυποποίησης Ελαιολάδου, ηΠανελλήνια ΣυνοµοσπονδίαΕνώσεων Αγροτικών Συνεταιρισµών και η ∆ιεπαγγελµατική Οργάνωση Αµπέλου και Οίνου.
3 Οι δράσεις σας;
Κατά κύριο λόγο συµµετοχές και ηµερίδες σε παράλληλες εκδηλώσεις κλαδικών εκθέσεων.
Η συνέχεια εδω
1 Πότε και γιατί συστάθηκε η «Εστία»;
Το 2008, µε στόχο την προώθηση της ελληνικής γαστρονοµίας και ζαχαροπλαστικής.
2 Ποιοι φορείς είναι µέλη;
Η Πανελλήνια Οµοσπονδία Εστιατορικώνκαι Συναφών Επαγγελµάτων, η Οµοσπονδία Επαγγελµατοβιοτεχνών Ζαχαροπλαστών, η Οµοσπονδία Αρτοποιών, ηΟµοσπονδία Τυροπαραγωγών,η Λέσχη Αρχιµαγείρων,ηΕνωση Βιοτεχνών Βιοµηχανιών Ζαχαρωδών,οΣύνδεσµος Ελλήνων Τυποποιητών ΣυσκευαστώνΕξαγωγέων Μελιού, ο Σύνδεσµος Ελληνικών ΒιοµηχανιώνΤυποποίησης Ελαιολάδου, ηΠανελλήνια ΣυνοµοσπονδίαΕνώσεων Αγροτικών Συνεταιρισµών και η ∆ιεπαγγελµατική Οργάνωση Αµπέλου και Οίνου.
3 Οι δράσεις σας;
Κατά κύριο λόγο συµµετοχές και ηµερίδες σε παράλληλες εκδηλώσεις κλαδικών εκθέσεων.
Η συνέχεια εδω
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου