Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2013

Γ. Σταθάς: Λυπόμαστε, όλοι θα πεθάνουμε μια μέρα

«Λυπόμαστε. Όλοι θα πεθάνουμε μια μέρα», ανέφερε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Σταθάς, σχετικά με τον θάνατο του αντιπροέδρου της Βουλής και βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Θανάση Νάκου, προκαλώντας ποικίλα σχόλια.  

Στο μεταξυ ο κ. Σταθάς εξέδωσε ανακοίνωση μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε σχόλιό του για το θάνατο του Αθανάσιου Νάκου. «Επειδή διακινούνται διάφορα ψευδή δημοσιεύματα σε ιστοσελίδες, περί δήθεν "προσβλητικών" δηλώσεών μου, σχετικά με την τραγική απώλεια του συναδέλφου βουλευτή και αντιπροέδρου της Βουλής, Α. Νάκου, αναγκάζομαι να πω τα εξής: 

Κατά τη διάρκεια της κοινοβουλευτικής διαδικασίας, εξέφρασα, από το βήμα της βουλής, τα θερμά μου συλλυπητήρια στους οικείους του εκλιπόντος. Κατόπιν τούτου, συμπλήρωσα την λαϊκή ρήση ότι "μόνο ένα είναι βέβαιο σ' αυτή τη ζωή, πως όλοι μας μια μέρα θα πεθάνουμε". Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επαληθεύσει τα λεγόμενά μου, αφού έχουν καταγραφεί στα πρακτικά» ανέφερε. 

«Κατόπιν τούτου, δε μπορώ παρά να καταγγείλω ως αήθη και συκοφαντικά, ως προς το πρόσωπό μου, τα (ελάχιστα, ευτυχώς) δημοσιεύματα που, διά της κοπτοραπτικής, προσπαθούν να ρίξουν λάσπη στο πρόσωπό μου και, μέσω εμού, στον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ. Απαιτώ αυτή η ανήθικη επίθεση να σταματήσει εδώ και να αποκατασταθεί άμεσα η αλήθεια» πρόσθεσε.