Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥ ΣΔΥΜ ΘΗΒΑΣ

Με πολλές και άριστες συμμετοχές ήταν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο για τον ΣΔΥΜ Θήβας .
Πολλοί αθλητές του πήραν μέρος σε αγώνες και για άλλη μια φορά πρωταγωνίστησαν σε πολλούς από αυτούς. Στον αγώνα των Ψαχνών πήραν μέρος και τερμάτισαν με καλές επιδόσεις οι Χουχούμης Αθ. , Παπαδημητρίου Κ. , Κιρίκος Κ. , Καραμπετιάν Μ., Αντωνάκης Παν. , Παρθένης και Κικίδης Ν.με τους πρωτους δυο μάλιστα παρόλα τα 12 δύσκολα χιλιόμετρα να τερματίζουν σε λιγότερο από 1 ώρα .
Στον αγώνα του ημιμαραθιωνίου Βόλου πήραν μέρος οι Παπαναστασίου Ξεν. , Κελεκίδης Ι. οι οποίοι μάλιστα τερμάτισαν και μαζί τον αγώνα σε χρόνο 2 ώρες και 6 λεπτά και ακολούθησε ο Παναγόπουλός . Αξίζει να σημειωθεί πως η κ. Παναγοπούλου που επίσης πήρε μέρος πήρα την πρώτη θέση στην κατηγορία της με χρόνο 1 ώρα και 59 λεπτά.
Στην πόλη του Μαραθώνα με τον ημιμαραθώνιο που εκεί γίνεται πήραν μέρος οι Χρήστου Δ. με χρόνο κοντά στη 1 ώρα και 44 λεπτά και ακολούθησαν οι Περγαντής Στ. με 2΄07" και μετά ο Ζυγούρης Δ.  
Επίσης στην Καλλιθέα της Αθήνας πήραν μέρος η κ. Καπέλιου Σωτ. μάλιστα με χρόνο τέτοιο που κατετάγη δεύτερη στη γενική του αγώνα και ο Ελληνικός Δ. με τον καταπληκτικό χρόνο των 43 λεπτών και 30 περίπου δευτερολέπτων. 
Ήταν ένα καταπληκτικό Σαββατοκύριακο από πλευράς αγώνων και επιδόσεων γενικότερα αλλά και ειδικότερα για τον σύλλογο της πόλης! 
Ευχαριστούμε και περιμένουμε πολλά ακόμα από τους σπουδαίους αθλητές και όχι μόνο της πόλης μας !!!
 Σύντομα θα υπάρχει και πλούσιο φωτογραφικό υλικό .
 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

TERASTIES EPITYXIES . SIGXARITIRIA SE OLOUS. SPOYDAIOI ATHLITES.

Ανώνυμος είπε...

συγχαρητήρια παιδιά , ευχαριστούμε για την ενημέρωση Μανώλη Ζ. συγχαρητήρια στον πρόεδρο του σδυ θήβας Ιωάννη Σκουρτανιώτη για την ανεκτίμητης αξίας κοινωνική προσφορά . καλό Πάσχα .

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΜΑΡΑΘΟΝΩΔΡΟΜΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΚΥΡΙΟ ΙΩΑΝΝΗ ΣΚΟΥΡΤΑΝΙΩΤΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΕΙ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΜΑΖΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΕ ΘΑΥΜΑΣΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΠΟΥ ΕΓΚΥΜΟΝΟΥΝ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ.