Τρίτη, 19 Απριλίου 2016

Ολοκληρώθηκε η εθελοντική καμπάνια καθαρισμού Let's do it Greece 2016 στο Δήμο Θηβαίων!

 Ολοκληρώθηκε η εθελοντική καμπάνια καθαρισμού Let’s do it Greece 2016 στο Δήμο Θηβαίων!
Για τέταρτη συνεχή χρονιά ο  Δήμος Θηβαίων συμμετείχε στην εθελοντική καμπάνια καθαρισμού “Let’s do it Greece” διοργανώνοντας δράσεις στη Δ.Κ. Θήβας και στη Τ.Κ. Δομβραίνας με τη συμμετοχή σχολείων, συλλόγων και φορέων της περιοχής, προκειμένου να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες σε θέματα που αφορούν το περιβάλλον.
Στη Θήβα,  πραγματοποιήθηκε εθελοντικός καθαρισμός στο Θέατρο «Μελίνα Μερκούρη» και πέριξ αυτού  και σε διάφορα σημεία του δάσους Μοσχοποδίου, όπου είχε εντοπιστεί πρόβλημα συσσώρευσης απορριμμάτων, με τη συμμετοχή δημοτών, μαθητών σχολείων και μελών συλλόγων . Αξίζει να αναφερθεί η δυναμική συμμετοχή του 6ου Νηπιαγωγείου Θήβας και Συλλόγου Δρομέων Υγείας και Μαραθωνοδρόμων Θήβας.
Στη δράση στο Μοσχοπόδι παραβρέθηκαν και συμμετείχαν επίσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κοκοντίνης Θανάσης, ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Χαρέμης Κώστας, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας  κ. Κουτσοδήμος Δημήτρης, ο  Δημοτικός Σύμβουλος κ. Τζουμανέκας Γιώργος, ο Σύμβουλος της Δ.Κ. Θήβας κ. Τσιατσιμάς Γιώργος, ο Γενικός Γραμματέας Δήμου Θηβαίων κ. Μελετίου Χάρης και η Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Θηβαίων κα Παπαγιαννάκη Ελένη.
Στη Δομβραίνα, σε συνεργασία με τον Πρόεδρο της Τ.Κ. κ. Κιούση Γιώργο, το συμβούλιο, τους μαθητές των σχολείων και τους συλλόγους “Γυναικών Δομβραίνας” και “Παναγία Μακαριώτισσα” πραγματοποιήθηκε εθελοντικός καθαρισμός στην παραλία Αγ. Νικολάου.
Υποστηρικτές των δράσεων ήταν  η εταιρεία “SANITAS” και τα σούπερ μάρκετ “ΑΒ Βασιλόπουλος”  και  “My Market”  , τους οποίους και ευχαριστούμε.
Ευχαριστούμε επίσης το προσωπικό της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος, Πρασίνου και Καθαριότητας του Δήμου για τη συμμετοχή τους.
Ο εθελοντικός καθαρισμός της Τ.Κ. Νεοχωρακίου αναβλήθηκε και θα οριστεί νέα ημερομηνία διεξαγωγής του.
Δείτε φωτογραφίες από τις δράσεις εδώ  : http://fotoarxeiothivas.blogspot.gr/2016/04/lets-do-it-greece.html

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ψεύτες .

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΛΙΓΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΝΙΓΕΙ ΣΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ . ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΧΟΡΤΟ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ .