Τρίτη 19 Απριλίου 2016

Με επιτυχία η επιστημονική ημερίδα του Ιατρικού Συλλόγου Θηβών για τα μεταδιδόμενα νοσήματα από διαβιβαστές

Με επιτυχία η επιστημονική ημερίδα του Ιατρικού Συλλόγου Θηβών για τα μεταδιδόμενα νοσήματα από διαβιβαστές
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επιστημονική ημερίδα που διοργάνωσε ο Ιατρικός Σύλλογος Θήβας σε συνεργασία με το Δήμο Θηβαίων, το Σάββατο 16 Απριλίου 2016, στο Συνεδριακό Κέντρο της ΔΗ.Κ.Ε.Θ, με θέμα τα μεταδιδόμενα νοσήματα από διαβιβαστές ( Κουνούπια, Ψύλλους  και άλλους ζωικούς οργανισμούς).
Προσκεκλημένοι ομιλητές ήταν ο καθηγητής Εντομολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ. Αθανασίου Χρήστος, ο Καθηγητής Παθολογίας και Λοιμωξιολόγος κ. Σαρόγλου Γεώργιος και η κα Περβανίδου Δανάη, Ιατρός του ΚΕΕΛΠΝΟ,   γνωστοί στον ιατρικό κόσμο αλλά και στο ευρύ κοινό για την επιμέλεια, τη φροντίδα και την επιστημονική τους κατάρτιση, οι οποίοι ανέπτυξαν θέματα που άπτονται των επιστημονικών τους γνώσεων.
Την ημερίδα χαιρέτησε  ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Θηβαίων κ. Κοκοντίνης Αθανάσιος, ο οποίος καλωσόρισε στην πόλη της Θήβας τους ομιλητές και συνεχάρη την Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Θήβας κ. Φιλιώ Πρωτόπαπα και τα Μέλη του Συλλόγου για την ενεργό δράση τους στην επιστημονική ενημέρωση των δημοτών για σημαντικά ιατρικά ζητήματα με στόχο την πρόληψη. Παράλληλα ενημέρωσε για τη συμμετοχή του Δήμου Θηβαίων στο πρόγραμμα καταπολέμησης των κουνουπιών που πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα  Βοιωτίας Στερεάς Ελλάδας και την εταιρεία “Βιοεφαρμογές ΕΠΕ”.





Δεν υπάρχουν σχόλια: