Παρασκευή 20 Μαρτίου 2009

Δήλωση Β. Τσόνογλου για την εμποροπανήγυρη


Τις απόψεις της για το θέμα της εμποροπανήγυρης της Θήβας κατέθεσε στην Λαϊκή συνέλευση του Δήμου το Μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ και Πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου Βοιωτίας Βασιλική Τσόνογλου.
Στην ομιλία της αλλά και στις δηλώσεις της στα ΜΜΕ, η κ. Τσόνογλου συνεχάρη τον Δήμαρχο Νίκο Σβίγγο και το Δημοτικό Συμβούλιο για την πρωτοβουλία τους με την οποία συζητούνται σημαντικά θέματα που απασχολούν τους πολίτες και την ανάπτυξη και ευημερία του Δήμου.
Η κ. Τσόνογλου παρουσία αρκετών φορέων, παραγωγικών τάξεων, συλλόγων, πολιτών και του Δημοτικού Συμβουλίου και αφού άκουσε όλες τις απόψεις και προτάσεις τόνισε ότι συμφωνεί με την μεταφορά της εμποροπανήγυρης στο κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα στην Οδό Πινδάρου.
«Είμαι σύμφωνη με την μεταφορά του παζαριού στο κέντρο της πόλης. Πρέπει όμως να τεθούν σοβαρά υπ όψιν τα ζητήματα που έχουν να κάνουν με τα μέτρα που απαιτούνται να ληφθούν σε ότι αφορά την ομαλή διεξαγωγή της εμποροπανήγυρης. Μέτρα ασφάλειας, πάταξη του παραεμπορίου, στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων και εμπόρων αλλά και στήριξη των τοπικών προϊόντων. Υπό αυτές τις προϋποθέσεις είμαι σίγουρη ότι το έθιμο θα αποκτήσει την παλιά του αίγλη και επιπλέον θα τονώσει, αντί να ζημιώνει όπως γίνεται μέχρι σήμερα, τους εμπόρους της πόλης μας» καταλήγει στην δήλωση της η κ. Τσόνογλου.

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

στις φυλακες του Ελεώνα, που είχε πάει με άλλες γυναικες, δεν καταλαβε τίποτα απο όσα καταγγέλονται και είχε βγάλει δελτίο ΄τυπου, με πλατυ χαμόγελο

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΤΙ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ;; ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΛΑΜΜΕΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΕΣΥ ΌΤΙ ΣΥΜΜΕΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ; ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΟΙ! ΟΧΙ Η ΒΑΣΩ...

Ανώνυμος είπε...

να πάρει θέση στο ζήτημα, όχι μόνο για πανηγυρια και φωτεινές επιγραφές. Σαν τι η επιγραφή,μαζι με τους άλλους. Μήπως βγήκαν οι υποψήφιοι και δεν το μαθαμε. Τετοιο ΠΑΣΟΚ παραγόντων θελουν ννα συνεχίσουν. Είναι ΕΣ και έχουν τετοια συμπεριφορά. Μικροπολιτική. Δεν μασαμε. Τα χαμόγελα, τα μακιγιάζ και μποτ δεν φτανουν.

Ανώνυμος είπε...

Στις επιγραφές με βρίσκεις σύμφωνο! Τι τα θέλουν τα πολιτικά γραφεία απο τώρα;;; Έτσι μπορώ να φτιάξω κι εγώ γραφείο. Η άλλη μοιράζει ακόμα και στα εργοστάσια ημερολόγια τα οποία γράφουν "υποψήφια βουλευτής ΠΑΣΟΚ"!!! και να σκεφτείς φίλε μου ότι αγνοεί ακόμα και τις σχετικ΄ς αυστηρές συστάσεις που τις έγιναν απο την Νομαρχιακή επιτροπή του κόμματος!

Ανώνυμος είπε...

ανωνυμε, συμφωνούμε για όλες και ολους, που τους εβγαλαν στο ΕΣ - κομματικο οργανο και δνε ξεορυν τι έιναι αθυτό. Ετσι τους βλέπεις να ανοιγουν γραφεια σαν να έιναι σπιτι τους. καταλαβαινουμε όλοι την επαρση και την αλαζονεια. Η μια ημερολόγια, η άλλη καρτες και μυστικα στο αυτί, ότι ο Γιωργος της πέιπε ότι είναι ηδη υποψήφια, που τις απόσυρρε και συμμαζεψε τις καρτες γιατι τις κραξανε και τις δυο. Ο κόσμος στον πεζόδρομο γελάει με τα καμωματα των δυο και ακόμα είναι αρχή. Το κλάμα στην πορεία. καλα δεν υπάρχει νομαρχιακή να τις μιλήσει, γιατι έχουν ξεφυγει. Ο Τόγιας δεν τον ενδιαφερει η εικονα του ΠΑΣΟΚ και κοιτάει την παρτη του.

Ανώνυμος είπε...

Ηλθε και στο σχολείο μας (ΕΠΑΛ) και ειδε τις Αιθουσες να μπάζουν νερα και κομάτια απο το ταβάνει να πεφτουν.
Παλι ολο χαμογελα ηταν !!
Για να δουμε θα κανει τοιποτα ?? Θαμεταφερει τα προβληματα στο νομαρχη η θα τον φέρει να δει ο ιδιος τα χαλια (του ) μας?

Ανώνυμος είπε...

ΖΗΤΩ ΤΑ ΜΠΟΤΟΞ!!!

Ανώνυμος είπε...

Χα χα...δεν ξέρω για τη βασούλα (ε'υχομαι να μην κ'ανει μπότοξ αλλά η αριαδνη είναι αρκετά νέα.δεν τα χρειά ζεται προς το παρον

Ανώνυμος είπε...

Ti na kanei h basoyla. 60 xronvn einai... ;oti borei k;anei

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί η Βασούλα να είναι 60(;) αλλά γράφει ακόμα σαν γυναίκα!!! Να δούμε πόσες θα φτάσουν σαν την Βάσω και θα μετράνε ακόμα.....! Τέλος πάντων αυτά είναι κατινίστικα! Να κρίνουμε τα άτομα όχι απο τα μπότοξ, τις βαφές και τα μεικ απ αλλά απο αυτό που μπορούν να προσφέρουν στον τόπο εκπροσωπώντας μας άξια!!! Συμφωνείτε συντοφάκια που ακόμα δεν πήραμε Κυβέρνηση βγάλατε μαχαίρια;;; Ωραίο παράδειγμα δημοκρατίας δίνεται...

Ανώνυμος είπε...

για να καταλάβουμε ρε παιδιά
αν είναι ολοι αυτοί άχρηστοι πέστε μας ένα όνομα που θέλετε να είναι υποψήφιος και θα τον στηρίξουμε για να σας κάνουμε το χατήρι.

Ανώνυμος είπε...

φιλε
αν σε ενοχλεί η ηλικία των 60 φροντισε να μην την φτασεις ποτε αν και δεν στο εύχομαι.
ελπίζω να καταλαβες τι εννοώ.
παντως μια και γνωρίζω καλά και τις δύο κυρίες του πασοκ σε διαβεβαιώ οτι η διαφορά τους είναι 13 χρόνια.
Αν η μια υποτίθεται ειναι 60 η άλλη ειναι 47 αν έκανα σωστα στην αφαίρεση!!!.

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΒΟΙΩΤΊΑ ΣΤΙΣ...ΞΑΝθΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Η ΤΣΟΝΟΓΛΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΕ ΑΠΟ ΘΗΒΑ.ΚΟΛΗΣΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΑΚΡΙΒΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΡΙΧΙΘΗ.ΚΑΙ ΤΡΕΧΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΤΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΑΙ ΒΡΙΖΑΝ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ.ΤΩΡΑ ΓΛΙΦΟΥΝ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΟΜΟΣ

Ανώνυμος είπε...

τελευταίε ανώνυμε/η
είναι περισσότερο θηβαία απο μερικές άλλες πρωτευουσιάνες που έρχονται που και που στο χωριό και ρίχνουν κανα τσιφτετέλι πάνω στο τραπέζι για να πάρουν ψήφους!.
σίγουρα βλέπει ο κόσμος μάλλον εσύ θέλεις οφθαλμίατρο.