Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

Όργιο διώξεων στην ΛΑΡΚΟ (επιστολή εργαζόμενου)


Αυτό που γίνεται στη ΛΑΡΚΟ, με τη νέα διοίκηση του συνταξιούχου προέδρου Αναστασίου Μπαράκου, δεν έχει προηγούμενο! Διώξεις με κομματικά κριτήρια και προωθήσεις ημετέρων καθ’ υπόδειξη της ΠΑΣΚΕ! Ούτε το 1981 επικρατούσε τέτοιος ρεβανσισμός! Εν τω μεταξύ ορισμένες ενέργειες, με τακτοποιήσεις ημετέρων, είναι τόσο προκλητικές που αγγίζουν τα όρια του σκανδάλου.
Να το ποιο πρόσφατο: Ο κ. Γιώργος Αντωνόπουλος, επικεφαλής της ΠΑΣΚΕ, είχε τοποθετηθεί Προσωπάρχης έδρας. Φυσικά με την ανάλογη μισθολογική προαγωγή και την οικονομική αναβάθμιση της θέσης.
Η προηγούμενη προσωπάρχης κα. Νίκη Κόλλια, μετατέθηκε στα Μεταλλεία Αη Γιάννη να παριστάνει την υπεύθυνη κίνησης του ιατρείου! Η κα. Κόλλια είχε την ατυχία να είναι στέλεχος της ΔΑΚΕ!
Όμως, ο κ. Αντωνόπουλος, επειδή συνταξιοδοτείται στο τέλος του χρόνου, δεν έμεινε για πολύ καιρό στη θέση του! Στο μεταξύ θεμελίωσε συνταξιοδοτικό δικαίωμα με τη θέση του Διευθυντή και τις απολαβές που αυτή συνεπάγεται! Την περασμένη εβδομάδα απαλλάχθηκε από τα καθήκοντα του, για να βολέψουν και κάποιον άλλον!
Μια χρεωμένη εταιρεία ουσιαστικά θα πληρώνει τρείς προσωπάρχες!
Όλα αυτά τα σκανδαλώδη συμβαίνουν σε μια εποχή που η κυβέρνηση του ΔΝΤ κόβει μισθούς και συντάξεις. Όμως, στη ΛΑΡΚΟ τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ βρήκαν τον τρόπο, μέσω των προαγωγών να αυξάνουν και τους μισθούς τους και τις συντάξεις!
Να διδάξουν την …τεχνογνωσία και στις άλλες εταιρείες που ελέγχει το Δημόσιο!
Η συνέχεια εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια: