Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Ημερίδα στην Αράχωβα για τον Πράσινο Τουρισμό


Ο ΕΦΕΠΑΕ και η ΑΝΔΙΑ είναι φορείς διαχείρισης για την Στερεά Ελλάδα του Ειδικού Προγράμματος « ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ και ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ» του ΕΣΠΑ.
Στο πλαίσιο αυτό έχει προκηρυχτεί το πρόγραμμα «ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ» που αποσκοπεί στη βελτίωση της ποιότητας των παρεχομένων υπηρεσιών από τους εμπλεκομένους στην τουριστική διαδικασία και των περιβαλλοντικών τους επιδόσεων .
Οι προτάσεις των επιχειρήσεων για ένταξη στο πρόγραμμα μπορούν να κατατίθενται μέχρι 25-02-2011 όπως προβλέπεται από τη σχετική προκήρυξη.
Για το λόγο αυτό η Αναπτυξιακή Διαχειριστική Στερεάς Ελλάδος & Θεσσαλίας (ΑΝ.ΔΙΑ) εταίρος του ΕΦΕΠΑΕ, και το Επιμελητήριο Βοιωτίας , διοργανώνουν ημερίδα ενημέρωσης που αφορά υφιστάμενες Ξενοδοχειακές επιχειρήσεις και ξενοδοχειακά καταλύματα, στις 20/1/2011 και ώρα 18.30 στην αίθουσα του Πρώην Δημοτικού Συμβουλίου ( Παλιό Δημοτικό Σχολείο) στην Αράχωβα.
Καλούνται οι Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις και τα Τουριστικά Καταλύματα του Νομού Βοιωτίας να παραβρεθούν στην παραπάνω ημερίδα όπου θα δοθούν λεπτομέρειες και εξηγήσεις για την υλοποίηση του προγράμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: