Παρασκευή 31 Ιουλίου 2009

Πρόσκληση για Εθελοντισμό στη Θήβα!


Η πρόσφατη πυρκαγιά στο Μοσχοπόδι ανέδειξε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την ανάγκη ενεργοποίησης των πολιτών.
Αναμφίβολα σε κάθε έκτακτη ανάγκη, τον βασικό ρόλο για την αντιμετώπισή της τον κατέχει η πολιτεία.
Αυτή θα προσφέρει τα υλικά μέσα, θα σχεδιάσει και θα συντονίσει τη δράση για την αντιμετώπιση της έκτακτης ανάγκης.
Όμως, σε όποια περίπτωση η συμβολή των πολιτών στην πρόληψη, κυρίως σ’ αυτήν, και στην έγκαιρη αντιμετώπισή της είναι καθοριστική.
Οι ευαισθητοποιημένοι πολίτες δείχνουν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους για το περιβάλλον στο οποίο ζουν και με τις παρεμβάσεις τους συμμετέχουν έμπρακτα στη διαμόρφωση των συνθηκών, μέσα στις οποίες ζουν.
Για τον σκοπό αυτό η εθελοντική προσφορά τους δεν είναι μόνον χρήσιμη αλλά και ωφέλιμη, αφού σφυρηλατεί περιβαλλοντικές συνειδήσεις.
Ο Δήμος προσπαθεί να συγκροτήσει ομάδες εθελοντών. Παρόμοιες προσπάθειες έχουν γίνει και στο πρόσφατο παρελθόν, με αρκετές συμμετοχές από ευαισθητοποιημένους συμπολίτες μας, όχι όμως επαρκείς για την συγκρότηση τμήματος που θα υποστεί την ανάλογη εκπαίδευση. Επανερχόμαστε λοιπόν και παρακαλούμε οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνούν με την κυρία Ειρήνη Κέλλη για να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο τηλέφωνο: 22620 29250.
Ο Δήμαρχος Θηβαίων
Νίκος Σβίγγος

5 σχόλια:

POLITIS είπε...

ΚΥΡ ΘΩΔΟΡΕ Η ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΕΒΑΛΕ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΜΟΣΧΟΠΟΔΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΝΕΡΟ 40 ΤΟΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΘΑ ΓΕΜΙΖΕΙ Η ΔΕΞΑΜΕΝΗ ? ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΡΟΥΝΟΥΣ ΝΑ ΓΕΜΙΖΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ [ ΚΥΡ ΘΩΔΟΡΕ ΣΗΚΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ] ΕΧΕΙΣ ΜΟΥΧΛΙΑΣΕΙ

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΕΙ ΟΛΗ Η ΘΗΒΑ ΝΑ ΟΥΡΙΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΕΞΑΜΕΝΗ [ ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ [ ΚΥΡΙΟΙ ] ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΩ ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΠΑΤΕ

Ανώνυμος είπε...

Για να γεμίσουν οι δεξαμενές πρέπει πρώτα να κάνει κάτι ο Δήμος και μετά να βοηθήσουμε και εμείς οι πολίτες. Δεν νομίζωβ ότι τα σχόλια σας φίλοι συνανώνυμοι έχουν στόχο να βοηθήσουν αλλά να κουτσομπολέψουν. Κάντε κάτι και εσείς ή μάλλον εμείς, όλοι μας και μην τα περιμένυουμε όλα απο τους άλλους. Δεν λέω να γεμίσουμε τις δεξαμενές αλλά αφού και αυτο δεν σας άρεσε τουλάχιστον ξυπνήστε γιατί θα καούμε.

Ανώνυμος είπε...

Να πάτε να κάνετε αίτηση για τον εθελοντισμό. εγώ ήδη έχω κάνει. Απο τις πολυθρόνες σας και μπροστά απο τους υπολογιστές σας δεν γίνεται τίποτα. Ανώνυμοι καλά τα λέτε αλλά απο ότι κατάλαβα έχετε μουχλιάσει και εσείς απο την μιζέρια απο σας διακατέχει. Το συνηθίζεται άλλωστε οι Θηβαίοι. Κουτσομπολιό, που...νιά και ρουφανιά μόνο είστε. Ξυπνήστε γιατί θα μείνετε μόνοι σας. Μετά σας φταίνει όλο οι άλλοι και διερωτάσθε γιατί η πόλη δεν πάει μπροστά. Αλκλάξτε μυαλά γιατί θα κλαίτε με μαύρο δάκρυ....

beelovers είπε...

καλό είναι να κάνουμε με πρωτοβουλία κάπιου φορέα έραν να τοποθετηθούν και άλλες δεξαμενές.
νομίζω οτι η ανωνυμία δεν είναι καλό